Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hva er den riktige måten å justere en forgasser ?

Carburetors er enkle rullende maskiner . De skaper den riktige blandingen av drivstoff og luft for å la motoren gå på topp ytelse . Fra tid til annen vil de kreve justering basert på temperatur, drivstofftype og driftsforhold . Når du justerer forgasseren

Du kan legge merke til at kjøretøyet eller maskinen kjører på en mer hakkete måte enn normalt , at en sterkere bensin lukt enn normalt er til stede i eksosen , at den ikke vil starte uten en backfire eller noen boder , eller at tomgang er enten for høyt eller for lavt. Alle disse indikatorene peker på behovet for en forgasser.
Justere Fuel /luftblanding
p Med motoren av og choken frikoblet, fjerne luftfilteret fra toppen av forgasseren og dermed gi deg et klart syn inn i kammeret. Lokaliser drivstoffblandingen skrue som ikke er festet til en fjærbelastet mekanisme . Skru skruen helt til høyre til den er stram, så starter motoren og skru skruen sakte ut til motoren går på sitt glatteste . Når du skrur skruen gjør ingen endring, har du gått for langt og bør stramme til poenget med topp ytelse .
Justere Idle
p Med motoren på og ved tomgang, drei inaktiv skrue , som vil bli festet til en fjærmekanisme , til den stramme stilling og langsomt løsne . Fortsett å justere inntil motoren går på tomgang jevnt , men så sakte som mulig uten å drøye .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102601.html

Previous:
Next:

Tune Ups