Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Motor Timing Spesifikasjoner

Ignition timing kan være en vanskelig for den gjennomsnittlige bil entusiast på grunn av sin kompleksitet, men det er en av de viktigste aspektene ved vedlikehold av bil. Selv om en komplisert prosess, riktig tenning timing bidra til å opprettholde drivstofføkonomi, motoren lang levetid og makt. Timing tenningen er normalt forbeholdt fagfolk selv om mange amatører og bil entusiaster liker å lære spesifikasjonene til motoren timing også. BTDC

"BTDC" er en av de viktigste vilkårene om motorer og motor timing. Dette står for "før øvre dødpunkt" og er en målestokk for alle motorer, med henvisning til toppen av kompresjon stoke. Flertallet av tenning timing metoder, blant annet "statisk timing", starter rundt 7 til 10 grader BTDC.
Statisk Timing Setup

Statisk timing begynner med riktig BTDC . Alle inntak samt eksosventiler trenger å være lukket. Rotoren spissen på dette punkt skal vende mot distributøren cap-terminalen, som er den første terminalen. Hvis den peker på # 4-sylindret, så timingen er "180 grader ut," som betyr at timingen blir feil som du vil være på eksos slag i stedet for komprimering slag. Nøkkelen til tenning timing er forholdet mellom distributør poeng og cam. En gnist utløses som distributør åpner opp, noe som skaper begynnelsen av forbrenningsprosessen. For å fyre av riktig sylinder, er timingen tasten.
Static Timing

Når justeringen er satt opp for komprimering hjerneslag, distributøren bolt må løsnes for å tillate rotasjon av distributøren. En test lys er koblet til en spole terminal og distributøren. Tenningen blir deretter slått på, som skal skru på lyset. Distributøren skal roteres 25 grader mot klokken, noe som vil slå av lyset. Følg dette ved en langsom rotasjon mot høyre til lyset kommer på igjen. Dette statisk låter motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102498.html

Previous:
Next:

Tune Ups