Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette en Spark Plug Gap for en 1995 Volvo 940

Volvo er et svensk bil selskap eid av Ford Motor Company. Volvo begynte å produsere biler i begynnelsen av det tjuende århundre og fortsatt gjør biler som i 2010. Volvo 940 var en mellomstor sedan produsert 1991-1995, det kom standard med en 2,3-liters firesylindret motor. Regelmessig vedlikehold for Volvo 940 samtale for periodisk utskifting av tennpluggene for å holde den firesylindrede motoren i gang på topp. Før tennpluggene er installert, må gapet å bli satt til riktig spesifikasjon. Du trenger
tennplugger
Spark Pluggtolken
Vis flere instruksjoner
en

tak en av de nye tennplugger (det skal være fire for 940 motor) i en hånd.
2

Hold en tennplugg måler i den andre hånden. Velg tuppen på tennplugg måler som leser 0,028 tommer. Sett denne spiss inn mellom midtelektroden, som er en metallstift som stikker ut fra den keramiske basen av pluggen, og i første rem, som er L-formet stykke av metall ved bunnen av pluggen.


3

Merk at dersom 0,028-tommers spissen på måleren din passer perfekt mellom elektroden og stroppen, er tennpluggen gapped riktig. Følg de neste trinnene hvis måleren ikke vil passe inn i gapet, eller hvis måleren beveger seg fritt rundt i gapet.
4

Bruk hakk-formet del av tennplugg måler for å justere bakken stropp slik at den er i riktig avstand fra den sentrale elektrode. Skyv hakk på stroppen og flytte den litt (du faktisk trenger å bøye bakken stropp) i retning for å få riktig gap.
5

Kontroller tennpluggen igjen med. 028 tommers spissen på måleren din. Gjenta ovenfor nødvendige skritt for å få en tettsittende passform.
6

Gap ditt andre tre tennplugger bruker det samme prosedyre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102350.html

Previous:
Next:

Tune Ups