Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Honda Prelude Ytelse Tips

The Honda Prelude, en stift i Hondas lineup av pålitelige og holdbare biler, ble først introdusert i 1979 som selskapets eneste ytelse kjøretøy. Det ble produsert jevnlig fram til 2001, da den femte generasjonen av Honda Prelude ble den siste. Som en ytelse bil, gjorde Prelude er større motor og kupé design er det populært for de som leter etter en spennende, men praktisk bil. Du kan følge noen tips for å forbedre Prelude ytelse. Dekk

dekk på din Honda Prelude i stor grad kan påvirke ytelsen til bilen din. Vanligvis ytelse dekk, mens dyrere og kortere levetid enn sine ikke-ytelse kolleger, er mykere og grep veien bedre. Dette gir enklere håndtering og raskere manøvrering.

Pass på at dekkene er produsentens riktig størrelse. For en Prelude, er riktig størrelse 205/50R16 eller P205/50R16. For bedre ytelse, holde dekk fylt til produsentens anbefalte press
p Hvis du bor i et fuktig klima, opt for ytelse dekk for vått vær -. De vil håndtere bedre i regnvær
.
Oil

olje du putter i Prelude din er viktigere enn du kanskje tror - spesielt der ytelse er bekymret. Olje reduserer friksjonen motoren, noe som kan slite ut mekaniske deler og til slutt føre til redusert gass kjørelengde og en tidlig slitt motor. Å velge riktig olje gjør at Prelude den strømmen den trenger for å utføre. En syntetisk olje har generelt en rekke tilsetningsstoffer som kan beskytte motoren din, og dermed slik at det å prestere bedre. Men mange som bruker syntetisk olje hevder det unødvendig å skifte olje så ofte som du ville gjort med vanlig olje. Pass på å holde et øye på både olje og filter for å sikre at du ikke glipp av en nødvendig endring.

Induksjon Kits
p Som en høy -moment bil, kan ytelsen til Honda Prelude bedre ved å legge en induksjon kit. Motoren din trenger luft for å generere strøm, og en induksjon kit er en enkel måte å øke luften som tilføres motoren din. Du vil se en merkbar forskjell i effekt og ytelse etter å ha installert en induksjon kit. Du kan gjøre dette selv eller har en mekaniker gjøre det for deg.
Tålmodighet

En enkel tips for å forbedre din Prelude ytelse er tålmodighet. Som en høyt dreiemoment bil, må Prelude tid for motoren varmes og å sirkulere olje. La din kald motor kjøre for bare 60 sekunder før kjøring vil gi Prelude bedre ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102558.html

Previous:
Next:

Tune Ups