Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere en Auto Forgasser

Justere en auto forgasseren kan gjøres med bare noen få husholdning verktøy på mindre enn en halv time. Forgasseren har to justeringsskruer på sylinderen, en for luften og en for drivstoffet. Justere de to skruene rutinemessig vil forlenge levetiden på motoren din, holde det knirkefritt. Den optimale justering for en auto forgasseren er til en innstilling mellom 550 og 650 omdreininger per minutt (rpm). Du trenger
Fastnøkkel
Standard skrutrekker
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

Ta luftfilteret på toppen av forgasser, fjerne mutteren på toppen av luftfilteret med en fastnøkkel og sette luften renere ut av veien. Finn de to justeringsskruene på fat forgasseren nær bunnen.
2

Start motoren og la den varmes opp i ca fem til ti minutter. Slå luften hastighetsregulering skruen på venstre side av forgasseren klokken med en standard skrutrekker til den er helt lukket, og slå den mot klokken omtrent en halv omdreining for å holde motoren fra drøye. Ikke stram justeringsskruen.
3

Vri drivstoffblandingen justeringsskruen på høyre side av forgasseren klokken med en standard skrutrekker til den er helt lukket, og tilbake den av om en halv omdreining for å hindre at motoren kveles.
4

Fjern gummi vakuum slangen fra vakuum port i bunnen av forgasseren og legge ved en vakuummåler til havnen. Drei begge justeringsskruene vekselvis mot en halv omdreining om gangen til begge skruene er justert for å lese mellom 550 og 650 rpm på måleren.
5

vakuummåleren av vakuum port og fest gummi sugeslangen til havnen. Plasser luftfilteret på toppen av forgasseren og sikre renere med mutteren.
6

Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102218.html

Previous:
Next:

Tune Ups