Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Feilfri Hydrauliske Løftere

Brukt på en rekke biler inkludert sen 70s Volkswagons og mange Buick V-8 motorer, beskriver bilen ekspert Richard Atwell hydrauliske løftere som en misforstått motordeler, så mye at de nå er en kilde til forakt for mange bilentusiaster. Men med riktig stell og vedlikehold, kan hydrauliske løftere være en integrert, effektiv del av motoren, ifølge Atwell. Du trenger
Motor renere
rene filler
Våt eller tørr sand papir
Smøreolje
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de løftere fra motoren og husk å merke eller nummer dem slik at de kan settes tilbake til sin opprinnelige plassering. Tørk av løftere ned med en ren klut og plassere dem på en arbeidsflate.
2

Hold løfteren med forsiden ned og trykk den hardt på arbeidsflaten for å løsne opp stempelet. Dette kan løsne opp stempler som er alvorlig gummiert opp. Hvis dette ikke fungerer, suge løfteren i motoren renere for noen timer eller selv over natten for å løsne opp stempelet.
3

Trekk stempelet opp og ned når det er gratis, fjerne hva som bør være en stor del av gunk og olje. Slå ut stempelet ved å trykke løfteren på arbeidsflaten.
4

Trykk den lille kulelageret inni stempelet og fortsett til all olje er fjernet. Fjern all overflødig olje og noe materiale som vil tannkjøtt opp stempelet i fremtiden.
5

Legg ned et stykke vått eller tørt sandpapir på arbeidsflaten. Et godt valg er P240 vått eller tørt papir sprayet med et smøremiddel som WD-40. Sett bunnen av løfteren på papir og gni den i en sirkulær bevegelse, snu den jevne mellomrom for å fjerne alle skraper.
6

Monter løfteren og bade den i et bad av varm olje. Patel sier at dette vil tvinge ut eventuell luft i løfteren. Fjern løfteren, legg den åpen side ned på et flatt underlag og la den avkjøles helt før du setter det inn i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102580.html

Previous:
Next:

Tune Ups