Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Serpentine belte for en 1995 Korsika

Serpentine belter har blitt vanlig på biler og lastebiler fra nesten hver produsent. Den enkle Serpentine beltet forenkler installasjon eller utskifting av beltet på 1995 Chevy Korsika. Den serpentin belte svinger alt tilbehør på forsiden av motoren, men hvis den svikter, det påvirker hver systemet i bilen. Inspisere beltet regelmessig og bytt den ut hvis du ser noen tegn på slitasje eller skade på beltet. Du trenger
Wrench satt
3/8-inch skralle
Vis flere instruksjoner
en

Locate negative batteriet kabelen på batteriet og fjern bolten som fester kabelen enden til terminalen ved hjelp av en skiftenøkkel. Isoler kabelen fra batteriet mens du arbeider rundt og reimskiver.
2

Finn Serpentine beltestrammeren på forsiden av motoren. På Korsika ligger nær midten av trinser, like nedenfor servostyring pumpen og dynamoen. Plasser firkant fra en 3/8-inch skralle i hullet på strammeren arm. Roter strammeren mot klokken for å fjerne spenningen fra beltet.
3

Hold strammeren av beltet og ta beltet fra reimskiver. Sakte la strammeren å rotere tilbake til utgangsposisjonen deretter kaste den gamle remmen.
4

Installer ny reim på alle trinser men ikke strammer ennå. Drei strammeren mot klokken med skralle og skyv beltet på strammer skivene. Roter sakte strammer klokken, slik at det å stramme beltet.
5

Fjern skrallen fra strammeren og installere den negative kabelen til minuspolen på batteriet. Trekk til bolten med en skiftenøkkel for å feste kabelen slutten. Start motoren og visuelt kontrollere at beltet kjører sant over trinser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102370.html

Previous:
Next:

Tune Ups