Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en Acura Tl

The Honda Acura TL ble først introdusert for publikum i 1995. Bilen er en luksus firedørs sedan som, som i 2008, var i sin fjerde generasjon av produksjon. For å holde Acura TL kjører jevnt og riktig, vil du trenger for å holde tritt med rutinemessig vedlikehold ved å holde motoren innstilt. Heldigvis er en tune-up et veldig enkelt prosjekt som en amatør bilmekaniker eller bileieren kan gjøre i sin egen garasje med noen enkle verktøy. Instruksjoner
en

Tapp av oljen fra motoren og erstatte den med ny olje. Olje kan bygge opp slam, noe som gjør at motoren jobbe hardere enn nødvendig og nedgraderinger ytelsen til motoren. Skift olje hver 3000 miles eller minst hvert halvår. Sørg for å bruke riktig olje som Acura krever.
2

Kontroller dekkene hver 7000 miles. Kontroller at dekkene har riktig. Hvis dekkene er lave i luft, fylle dem opp til riktig kapasitet. Sjekk også dekkene over leter etter skade. Ta dekkene utenfor Acura TL og rotere dem.
3

Smør alle Acura dørlåser og hengsler. Dører og låser er utsatt for rust og knirk. Ved å bruke en liten mengde smøremiddel, kan du kutte ned på gni mellom overflater og redusere knirkende.
4

Bytt Acura tennplugger. Trekk ut tennplugg ledninger fra tennpluggen. Bruk en tennplugg skralle for å hjelpe deg skru av og ta ut tennpluggen. Bruk skralle verktøy for å sette i ny tennplugg og koble ledningene tilbake inn tennpluggene.
5

Sjekk væskenivået i motoren din. Sørg for at alt av kjølevæske og andre væsker kjøretøyet behov er på riktig nivå. Hvis noen av væskene er lave, fylle dem umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102585.html

Previous:
Next:

Tune Ups