Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Anbefalt Auto Transmission Tilsetningsstoffer

Mekanikk uenige om hvorvidt alle overføring tilsetningsstoffer er en god ting. Noen mener at overføring tilsetningsstoffer skade gummipakninger på overføring og kan også redusere ytelsen til overføring, ifølge Quality Trans. Også trenger overføring tilsetningsstoffer ikke alltid forsegle hullene. Imidlertid har effektiviteten av tilsetningsmidlet mye å gjøre med den slags bil at additivet er strømmet inn, fordi additiver reagere forskjellig på forskjellige materialer. Anti-Friksjon

Anti-friksjon tilsetningsstoffer hindre interne deler i overføringen fra å gni sammen, noe som reduserer antall havarier. Reduksjonen i friksjon øker mengden av energi som er lagret med disse sendingene. Disse additiver kan redusere mengden støy som produseres av kraftoverføringen, i henhold til Auto Barn. Når dette tilsetningsstoffet er satt i overføringen, bør sjåførene merke til hvor mye jevnere overføring opererer.
Sel

Sealers legges til overføringen for å hindre overføring fra ytterligere sprekkdannelser, ifølge Auto Barn. Disse selfangere er primært konstruert for tetting gummipakninger som har blitt sprukket, tørket eller krympet.
Protectant

automatgir protectant reduserer temperaturen at overføringen utsettes for. Dette protectant er spesielt bra for sendingene av biler som er utsatt for store belastninger, ifølge Auto Barn. Dette protectant maksimerer den generelle ytelsen til overføring. Dette protectant reduserer også mengden støy som overføring produserer.
Transmission Fluids

Mange overføring væskene kommer allerede med tilsetningsstoffer. Dette er fordi overføring væske blir utsatt for høye temperaturer og dreiemoment, ifølge Auto Barn. Disse tilsetningene inkluderer antioksidanter --- ikke den typen som er bra for kroppen din, men den typen som hindrer rust --- dispergeringsmidler, Slitasje bestandige, korrosjon hemmere, forsegle svelle agenter og skum-hemmere.
Friksjon modifikatorer

Friksjon modifikatorer er utformet for å redusere mengden av grøsser som oppstår med en girkasse med dreiemomentomformere. Torque converter er konstruert for overføring av motorkraft, redusere lock-up clutcher som kan bremse bilens fart på en motorvei. Når momentomformer reagerer på lock-up clutcher, oppstår et fenomen kjent som stick-slip, ifølge Lubrizol, et selskap spesialisert i auto smøremidler. Friksjon modifikatorer er laget for å forhindre dette stick-slip fenomen.
Automatic Transmission and Oil Treatment

automatgir og olje behandling er utformet for å dra nytte ikke bare overføring, men også petroleum base og de syntetiske smøremidler, ifølge Alibaba. Dette additivet reduserer friksjonen, reduserer ved hvilke temperaturer som automatgir opererer, øker moment, reduserer slitasje på metalldeler og kutt tilbake på oksidasjon av utstyret system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102512.html

Previous:
Next:

Tune Ups