Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere Hydrauliske Løftere på en 289 Ford

Ford første produserte 289 V-8 motor i løpet av 1963 modell år. Alle 289s unntatt høy ytelse versjonen var utstyrt med hydrauliske løftere, som bruker oljetrykk å minimere ventilslagjustering. Hydrauliske løftere generelt krever mindre vedlikehold enn solide løftere, men fortsatt trenger periodiske justeringer. De løftere justeres ved å stramme eller løsne hver Løfterens rocker arm. Du trenger:
Stikknøkkel
Wrench
Dyptliggende pipenøkkel
motor montering tetningsmasse
ventildeksel pakninger
Vis flere instruksjoner
1

Fjern boltene som fester hver av de to ventil dekker til toppen av motoren med en pipenøkkel og livet ventilen dekker bort fra motoren for å få tilgang til ventilvippearmene.
2

Pull tennplugg ledningen ut av ett sylinder og fjern at flaskens tennpluggen med en skiftenøkkel.
3

Fest en dyptliggende pipenøkkel til bolten i sentrum av den harmoniske balancer.
4

Dekk tennplugg åpning med en tommel og slå den harmoniske balancer er bolt i klokkens retning for å slå av motoren. Når motoren svinger, vil lufttrykket avslutte tennplugg åpning. Stoppe å rotere motoren stopper når luften passerer gjennom tennpluggen åpning. Pass på ikke å sette en finger på innsiden av åpningen, siden stempelet vil stige når motoren er slått.
5

Løsne rocker arm stud mutter for både Sylinderventiler med en pipenøkkel.

6

Slå rocker arm pushrod med fingrene mens du strammer rocker arm justere mutteren med fastnøkkel bare til pushrod ikke lett kan slås.
7

Stram rocker armlengdes justere mutteren med fastnøkkel ytterligere 270 grader.
8

Gjenta trinn 2 til 7 for de resterende ventiler.
9

Påfør motor montering fugemasse til en ny ventil dekselet pakning og press pakningen inn i leppen på undersiden av dekselet deretter installere og stram til dekslet er festeboltene med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102628.html

Previous:
Next:

Tune Ups