Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere en 150cc Forgasser

Den 150cc forgasser brukes vanligvis på små motorer som opererer utstyr som scootere, skitt sykler og gokart. Justering av forgasseren er en jobb som kan gjøres i bare noen få minutter, og vil holde motoren effektivt. Den 150cc Forgasseren er justert med en enkelt skrue på siden av forgasseren fat. Spare tid og penger ved å justere forgasseren på egen hånd. Du trenger
Vakuummåler
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem tomgangsskruen på siden av den 150cc forgasseren. Den tomgangsskruen på denne motoren er normalt en gullfarget skruen på siden av forgasseren.
2

Slå av motoren på og la den varmes opp i ca fem minutter. Fjern gummi vakuum slangen fra metall-porten på siden av forgasseren og legge ved en vakuummåler til havnen.
3

Vri tomgangsskruen med klokken forsiktig med en skrutrekker til skruen er på bunnen og vri den med klokken 3/4 av en sving for å unngå at motoren kveles. Ikke stram skruen eller du kan skade inaktiv justering.
4

Juster tomgangsblanding ved å skru den mot klokken 1/2 omdreining om gangen til du kommer til 1400 rpm på vakuummåleren. Akselerere motoren et par ganger for å bekrefte at motoren kjøres videre på tomgang.
5

Fjern vakuummåleren fra porten på forgasseren og fest gummi vakuum slangen til porten på 150cc forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102563.html

Previous:
Next:

Tune Ups