Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere en Two-Barrel Holley forgasser

The Holley to-barrel forgasseren er utformet med to justeringsskruer som ligger nær bunnen av forgasseren. Fortauskanten tomgangsskruen åpner for å justere turtallet til riktig nivå når bilen går på tomgang i gir, mens den inaktive blanding skruen setter riktig RPM nivå når bilen går på tomgang i park. Justere Holley to-barrel forgasseren kan gjøres på noen få minutter. Du kan justere forgasseren selv, og dermed spare tid og penger. Du trenger
skrutrekker
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

Locate fortauskanten tomgangsskruen og tomgangsblanding skrue, både kan finnes på bunnen av de to-fat Holley forgasseren. Løsne skruene forsiktig med en skrutrekker i en retning mot klokken, slik at skruene bunnen ut, og du føler motstand.
2

Skru begge skruene med klokken 1 1/4 omdreininger for å bruke som et utgangspunkt for å juster til forgasseren. Start motoren, la det varme opp i ca fem minutter.
3

Fjern gummi vakuum slangen fra vakuum porten på siden av forgasseren. Fest en vakuummåler til vakuum port.
4

Juster skruene, flytte dem 1/8 av en omdreining om gangen i klokkens retning, vekslende frem og tilbake. Fortsett justering til begge skruene har lesninger av 600 RPM på vakuummåleren.
5

Fjern vakuummåleren fra vakuum port på forgasseren, for hånd. Fest sugeslangen til vakuum port.
6

Slå av motoren og la den kjøle seg ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102451.html

Previous:
Next:

Tune Ups