Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Gratis Tune-Up Tips for en Chevy 350

Chevrolet har produsert den 350 small-block motor siden 1968. Kjent for sin enkle design og holdbarhet, mange 350S produsert tiår siden er fortsatt på veien i dag. Som enhver annen motor, ikke 350 krever periodisk tune-ups eller makt vil avta, ytelse vil lide og utslipp fra motoren vil øke. Imidlertid kan deler og arbeid som kreves for tune-ups være dyrt. Heldigvis finnes det noen tips for tuning-up en 350 Chevy uten kostnad. Sett Tenningsinnstilling

Sikre at tenningen timingen er riktig innstilt er kanskje den viktigste tune-up tips. Som motoren roterer, spinner rotoren under distributør cap. På spissen av rotoren er et metall stykke, som streiker metallkontaktene innenfor fordeleren hetten og sender strøm til tennpluggene via tennplugg ledninger. Tenningshastigheten refererer til det punktet i tid når gnisten er sendt til tennplugger. Hvis timingen er ikke riktig, vil motoren føle seg svak og drivstoff kjørelengde vil lide. I ekstreme tilfeller, vil motoren tilbake brann. Innstilling av timing krever timing stramt. Koble timing lys til motoren ved å følge produsentens instruksjoner, og deretter markere tallet "4" som vises på kanten av den harmoniske balancer med kritt. Legg også merke til metall timing fanen like over harmonisk balancer på passasjersiden av vannpumpen. Løsne eneste mutter under distributør med en fastnøkkel, så starte motoren. Peke lyset i harmonisk balancer og observere lyset blinke. Tidspunktet pekeren og kritt mark skal justeres. Hvis de ikke gjør det, er timingen feil. Rotere distributør litt før merkene er i innretting, og slå av motoren, koble timing lys og stram distributørens hold-ned bolt.
Clean and Gap tennpluggene

nå at tidspunktet er angitt, er det viktig å sjekke tilstanden og gapet av tennplugger. Fordi 350 har åtte sylinder er, har det åtte tennplugger. Ta ut tennpluggene og inspisere metall tuppen av hver plugg for aske-farget innskudd. Disse forekomstene kan undertrykke pluggen evne til å produsere en gnist, som koster motoreffekten og reduserer sin drivstoffeffektivitet. Forsiktig rense tuppen av noen foulet tennpluggen med en stålbørste. "Gapping" tennpluggene refererer til regulering av avstanden mellom de to metall kontaktpunkter på spissen av hver plugg. Denne åpningen er nødvendig for pluggen for å produsere et tilstrekkelig gnist. De 350 Chevy krever en avstand på 0,035 av en tomme mellom disse to punkter. Mål avstanden mellom de to punktene med en bladsøker. For å justere avstanden, forsiktig bøye metall spissen på pluggen som ser ut som en krok.
Rengjør luftfilteret

Som navnet antyder, formål av luftfilteret er å filtrere noen store partikler ut av luften før den når drivstoff levering system, enten en forgasser eller injektorer. Fordi 350 Chevy har vært i bruk siden 1968, skiller stilen på motorens luftfilter. Men rengjøring av luftfilteret er det samme uansett hvilken stil som benyttes. Eldre 350 er å bruke en runde luftfilter boliger med et enkelt vingemutteren som holder forsamlingen lokk på. Fjern vingemutteren og løft av lokket etterfulgt av luftfilteret. Mer moderne 350s bruke en boks som deler seg i to halvdeler. Et antall klammer holder de to sammen. Fjern klipp med en skrutrekker og løft den øvre halvdelen av forsamlingen av, etterfulgt av luftfilter element. For å holde filteret til et lys. Jo skitnere filteret, jo før det bør byttes ut. Det er to måter å fjerne mye av vrakrestene til et nytt filter kan kjøpes. Den enkleste er å bare trykke på elementet mot bakken for å frigjøre partikler. Som et alternativ, kan trykkluft blåses gjennom filteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102244.html

Previous:
Next:

Tune Ups