Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Endre tenningsledningene på en Chevrolet S10

Avhengig av året av S-10 pickup, du vanligvis ønsker å erstatte tenning ledninger på motoren hver 50.000 miles eller så. Dette er fordi over tid ledningene kan ruste og oppleve hussopp, noe som gjør dem mindre effektive i sin jobb med å få en gnist til motoren. Skifte tenning ledninger kan være svært vanskelig eller lett, avhengig av hvordan du går om oppgaven. I dette tilfellet er prosjektet kjøretøyet en Chevrolet S-10 med den 4.3L V6, men prosessen er lignende for andre biler samt. Du trenger
Replacement tenning ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og finn distributør. Dette er mot baksiden av motoren og har alle de tenning ledninger som kommer ut av det.
2

Plukk en tenning wire og følger sin vei til det tilsvarende tennplugg av eksos manifolder. Trekk av tenningsledning fra pluggen ved hjelp av hendene på oppstart av pluggen.
3

Følg tenningsledning tilbake til distributøren cap og trekk ut boot fra distributør ved å trekke på undersiden av pluggen boot.
4

Ta en av erstatning ledningene fra tenningsledning kit og plasser det distributøren ved å gi et fast trykk på boot med hendene til wire klikker på sted. Deretter kjører den andre enden av ledningen til tennpluggen og skyv den på pluggen på samme måte.
5

Gjenta denne prosessen for hver enkelt ledning. Ved å gjøre en ledning av gangen, kan du være sikker på at du ikke skru opp avfyring rekkefølge mellom distributøren og pluggene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102245.html

Previous:
Next:

Tune Ups