Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette Timing på SR20DET

Nissan SR20DET forbrenningsmotor ble produsert 1989-1999 og brukes i ulike Nissan sportsbiler og skåler. Motoren ble brukt på Nissan biler kun tilbys i Japan som Bluebird, 180SX, 200SX, Liberty, og Pulsar. Den SR20DET tenningen timing bestemmer når gnisten vil oppstå og få motoren i gang. Den SR20DET har en anbefalt tenning på 2 grader, men du kan endre tenning timing eller sette den til 2 grader med noen få verktøy og mekaniske ferdigheter. Du bør regelmessig sjekke tenning timing av SR20DET din for å sikre at du får best mulig ytelse. Du trenger
Timing lys
Wrench
bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen og starte bilen. Snu alle bilens tilbehør av, medregnet bilradioen, varme og aircondition.
2

Blokker hjulene på bilen med bremseklosser for å sikre din egen sikkerhet og sikkerheten til de rundt deg. Sett giret i "nøytral", engasjere i nødbremsen, og ta motoren til en tomgang rundt 750 rpm.
3

Åpne panseret og koble timing lys til SR20DET motorens batteri, nr 1 tennplugg, og den viktigste sveiv skivene.
4

Observer timing lys på skivene og se hvor tenningen timing faller. Du kan fjerne timing lys og bringe bilen tilbake til normal tilstand hvis du er fornøyd med tenningen timing.
5

Løsne den magnetiske sveiv vinkel sensor plassert på veivakselen med en skiftenøkkel.

6

Bruk hånden til å justere sveiv vinkel sensor til hva tenningen når du vil.
7

Stram sveiv vinkel sensor med skiftenøkkel din etter at du har oppnådd en ideell tenntid . Fjern timing lyset fra batteriet, nr. 1 tennplugg, og viktigste Veivakselremskive.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102225.html

Previous:
Next:

Tune Ups