Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte PCV Ventil i en 1996 5,0 L Ford F-150

I 1996 5,0 L Ford F-150 lastebiler, positiv veivhusventilasjon ventil - ellers kjent som PCV ventilen - er i toppen av oljen tanklokket på førersiden av motoren. PCV ventil er en integrert del av den utslipp system: Den bruker motoren vakuum for å fjerne gasser fra veivhuset, redusere trykkoppbygging inne i motor. Du kan kjøpe en ny PCV ventilen fra Ford-forhandlere eller fra de fleste auto deler butikker, og de er enkle å skifte ut. Du trenger
Liten, flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Locate oljepåfyllingslokket på toppen av driver's-side ventil dekke; PCV Ventilen sitter i toppen av hetten. Du vil også se en gummimaljen som hjelper forsegle hullet at ventilen sitter i.
2

tak i PCV ventil og dra den rett opp og ut av oljepåfyllingslokket. Det er en stor vakuumslange koblet til ventilen; fjerne den ved å trekke og vri ventilen bort fra slangen. Det er ikke spent i og vil komme rett ut av slangen som du trekker den.
3

Fjern tetningen fra oljepåfyllingslokket ved å bruke skrutrekker for å lirke opp kant og trekk tetningen løs. Kast den gamle tetningen.
4

Installer en ny pakning i hullet på lokket. Brett ned kanten av tetningen for å tillate at bunnen av den til å gli inn i hullet. Snu pakningen med hendene til den sitter på kanten av hullet i lokket.
5

Skyv piggete enden av den nye PCV ventil i stort vakuum slange, vridning som du går. Fortsett å skyve det inn til du fullt seter i slangen. Skyv den andre enden av ventilen inn i maljen på toppen av oljepåfyllingslokket, og pass på at den til fulle seter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102315.html

Previous:
Next:

Tune Ups