Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan gjør jeg tid en Honda Accord?

Riktig timing en Honda Accord er en måte å få mest mulig ut av din Honda Accord motor. En forbrenningsmotor timing viser til sin tenning timing. Tenningen timing bestemmer når en gnist vil oppstå for å starte Accord er VTEC-motor. Fabrikken anbefalte innstillingen for Honda Accord VTEC-motoren varierer fra år til år, men det vanligvis faller mellom 12 til 18 grader før øvre dødpunkt. Du kan justere tenning tid med noen få verktøy og mekaniske ferdigheter. Du trenger
Timing lys
Wrench
bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen i et område hvor du kan arbeide på motor og snu Honda Accord på. Slå av alt tilbehør i bilen, inkludert radio, klimaanlegg og varme.
2

Avslutt din bil og bruke bremseklosser til chock hjulene på bilen din. Skriv inn din bil, sette giret i nøytral, fast engasjere i nødbremsen, og gradvis ta motoren til en inaktiv hastighet på 750 rpm.
3

Avslutt Honda Accord slik at turtallet til gå tilbake til null og åpne panseret til VTEC-motor.
4

Koble timing lys til batteriet ved å plassere den røde klippet på plusspolen først og den svarte klipp på minuspolen andre. Deretter kobler timing lys klemmen til nummer en tennplugg ledning koblet topplokket. Deretter skinne tidspunktet lyset på remskiven koplet til motorens veivaksel for å se kontrollere taktmerket.
5

sjekke hvor taktmerket på skivene faller i forhold til graden tappen på forsiden av motor. Du skal nå kunne se hva dagens tenning timing er. Du kan fjerne de installerte komponentene hvis timingen er riktig.
6

Finn distributør lock-down bolt i bunnen av distributøren bolig og løsne den med skiftenøkkel din. Koble distributør vakuum slangen fra fordelingsskap og du vil ikke være i stand til å justere tenning timing trygt.
7

Roter distributør med hånden til timingen merket på skivene er justert med timingen index du ønsker. Husk at 12-18 grader fabrikken anbefaling.
8

Koble distributør vakuum slangen inn i fordelingsskap og stramme lock-down bolt med skiftenøkkel din. Fjern timing fra batteriet, tennpluggen, og skivene. Lukk panseret av bilen og fjerne bremseklosser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102635.html

Previous:
Next:

Tune Ups