Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en Grand Cherokee

Hvert kjøretøy på veien krever grunnleggende rutinemessig vedlikehold for å holde den i god kjører tilstand. De fleste mekanikere vil anbefale en melodi opp hver 30.000 miles eller 24 måneder, avhengig av hva som kommer først. Sparer en krone uansett hvor du kan er alltid velkommen. Lære å gjøre en tune-up på Jeep Grand Cherokee er en perfekt måte å begynne å utføre rutinemessig vedlikehold selv. Ikke bare er du lære en ny ferdighet, men du sparer deg selv for både tid og penger. Du trenger
Wrench
skralle med stikkontakter
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Fordelerlokk og ledninger
Motorolje (minst 5 qts.)
oljefilter
Olje filter skiftenøkkel
Motorolje badekar eller resirkulering container Nike Air filter
Tennplugger (en for hver sylinder)
Tennpluggnøkkel
Stålbørste
Tire air- manometer
Clean butikk håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Løft og støtte kjøretøyet foran panseret med støtte stang. Inspiser visuelt motoren belter, sjekker for sprekker og frynser. Også inspisere bilen væsker som kjølevæske, bremsevæske, servostyring væske (hvis aktuelt), girolje og vindusspylervæske. Inspisere kjøretøy dekk og sjekke lufttrykket i dekkene med en luft-trykkmåler. Bytt belter og væsker som trengs og få dekkene opp til riktig lufttrykk hvis det er nødvendig.
2

hjelp av en skiftenøkkel, fjern først den negative (svart) batterikabelen fra batteriet, og gjenta med det positive (rød) batterikabelen. Inspisere kabler for rakner og rusk. Børste og rengjør både batterikabelklemmene og batteri kabel innlegg ved hjelp av stålbørste. Hvis batterisyre korrosjon ikke vil gå av, helle litt Coca-Cola på det vil løsne den.
3

Plasser motorolje container under bilen, deretter krype under bilen. Finn motorolje tappepluggen i bunnen av bunnpannen. Plasser beholderen under tappepluggen, litt fremover for å fange oljen som vil renne ut i begynnelsen. Bruke skralle og korrekt kontakt, raskt fjerne oljepluggen og la all motoroljen å tømme inn i beholderen, og sett proppen. Fjern oljefilteret med olje filter skiftenøkkel og erstatte den med en ny olje filter. Skyv fylt olje container fra under bilen og så krype ut selv. Åpne oljepåfyllingshullet cap, plasser væske trakt inne i utsatt hull og hell 4 qt. av oljen inne. Skift motorolje oljepåfyllingslokket. Kontroller motorens olje og tilsett mer om nødvendig etter at du har fullført tune-up.
4

Bruk en flat skrutrekker, pop og fjern klipsene rundt luftfilteret plate. Løft toppen av luftfilteret plate og sett den til side. Løft og ta ut den gamle luftfilter og tørk innsiden av luftfilteret bolig ren, ved hjelp av en klut. Plasser det nye luftfilteret inn i huset og sørge for at den passer ordentlig. Bytt luftfilter plate og smekk klippene tilbake på plass.
5

Fjern tennplugg ledninger fra toppen av tennpluggene. Trekk fra støvelen ved enden av ledningen, og ikke fra selve kabelen. Sørg for å merke eller merke hver ledning slik at de ikke vil bli blandet opp. Bruke tennpluggnøkkel, fjerner du hver tennpluggen ved å skru mot klokken. Nøye erstatte de nye tennplugger inn i kontaktene. Drei lett for hånd med urviseren for å sikre tennpluggen blir forsvarlig gjenget inn i sylinderen. Bruk tennpluggnøkkel å fullføre stramme tennplugger.
6

Løsne distributør cap festeskruer (de er montert og ikke kommer ut), ved hjelp av en skrutrekker. Trekk distributør cap opp, forlater tennplugg ledninger festet, og sette den litt ut til siden etter en visuell inspeksjon. Visuelt inspisere innsiden av distributøren ved å se etter sprekker og korrosjon på rotoren. Ta ut tennpluggen ledninger, en om gangen, ved å dra dem rett av. Pass på å ikke blande opp ledningene og erstatte dem i samme rekkefølge. Nå kan du bytte ut den andre enden til den tilsvarende tennplugg. Fest distributør cap og stram til skruene med en skrutrekker.
7

Fest og stram den negative (svart) batterikabelen til riktig post med en skiftenøkkel, så den positive (rød) kabel. Lavere og riktig lukke bilen panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102446.html

Previous:
Next:

Tune Ups