Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Miata Oxygen Sensor

Skifte oksygen, eller O2, sensor i din Mazda Miata kan oppnås med litt avansert planlegging og noen grunnleggende verktøy. O2 sensoren i Miata ligger i eksosrøret nær katalysatoren og vil være en av to stiler. Den første er en standard skrue-in typen sensor og den andre er en flens-mount stil. Før du kjøper en ny O2-sensor for din Miata, bekrefte hvilken stil bilen din bruker. Nye O2 sensorer kan kjøpes gjennom forhandler eller de fleste auto deler butikker. Du trenger
Jack
Jack står
Socket satt
O2 sensor socket
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en jekk under bilen og løft det opp fra bakken. Støtte den på et sett med bukker så du kan godt jobbe under den. Sørg for å plassere bilen på solid, flatt underlag før du jekker den opp.
2

Finn O2 sensor i eksosanlegget og spore ledningsnettet kontakten tilbake til tilkoblingen på bilens ledningsnett. Separer kontakten på sensoren fra kontakten på bilen ved å slippe låsetappen og trekke de to halvdelene fra hverandre.
3

Fjern sensoren fra eksosrøret. Hvis du har skruen i stil sensor i bilen, bruk en O2 sensor socket og skralle og skru den ut, snu den mot klokken. Hvis du har flensen stil, fjerne de to monteringsmutterne med en socket og skralle deretter løfte sensoren ut av røret.
4

Installer den nye sensoren ved å skru den inn i røret og skru den med en O2 sensor socket og skralle. Hvis du har flensen stil, erstatte pakningen på flensen med en ny og sette sensoren i eksosrøret, og sett montering nøtter og stram dem med en stuss og skralle.
5

Route ledningsnettet kontakten til kontakten på bilen og koble den inn i kontakten på bilens ledningsnett.
6

Support bilen med jekken og fjerne bukker fra under bilen. Senk bilen til bakken og prøvekjørt bilen for å bekrefte at reparasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102282.html

Previous:
Next:

Tune Ups