Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte distributøren Cap på en '88 Chevy Truck

The distributør cap på en 1988 Chevrolet lastebil gjennomfører høy spenning tenning strøm gjennom tenning ledninger til tennpluggene. Over tid, de elektriske kontaktene innen distributør cap oppbrukt. Dette kan føre til at motoren feiltenning, for å starte og vanskelig å stall. Skifte distributør cap er en viktig del av en komplett motor tune-up. Ingen spesialverktøy er nødvendig, men det er viktig å koble tenningskablene riktig, eller motoren vil ikke fungere. Hvis tenningsledningene viser tegn til forverring, er det en god idé å erstatte dem også. Du trenger
skrutrekker
maskeringstape
Permanent markør
Vis flere instruksjoner
Fjern Distributør Cap
en

Følg # 1 tennpluggen ledningen fra nr. 1 tennpluggen til distributøren. The # 1 tennplugg er på forsiden av motoren på førersiden. På distributør slutten av nr. 1-ledningen, etikett ledningen "# 1" med maskeringstape og en permanent markør. Legg merke til plasseringen av denne ledningen på distributør cap. Dette vil sikre riktig ledning installasjon på den nye distributøren cap.
2

Etikett de resterende tennplugg ledninger på distributør cap, igjen ved hjelp av maskeringstape og permanent markør. Ledninger kan identifiseres ved å flytte klokken rundt hetten fra nr. 1 wire. I tur og orden, ledninger på 1988 Chevy V-8 motor er 1, 8, 4, 3, 6, 5, 7 og 2. Dette er "avfyring orden" i motorens sylindre.
3

Fjern tenning ledninger fra distributør cap ved å dra rett opp på ledningen boot. Ledninger kan vanligvis trekkes rett av. Om nødvendig, kan støvelen dreies eller skyves forsiktig side til side for å bidra til å bryte den fri av hetten. Ikke trekk eller vri på selve kabelen, da dette kan skade ledningen.
4

Fjern tennspolen fôr og modul ledninger fra distributør cap.
5

Trykk ned og roter (for å frigjøre) hver av de fire distributør cap stopperne med en skrutrekker. Løft hetten av distributøren.
6

Fjern de fire tennspolen skruene fra lokket og fjern spolen dekselet. Fjern de fire spiral festeskruene og fjern tennspolen, våren og gummipakning fra hetten.
Install Distributør Cap
7

Installer tennspolen, våren og gummi forsegle i den nye distributør cap. Installer de fire spiral festeskruene og stram. Monter spolen og trekk skruene godt.
8

Installer den nye hetten på distributør. Trykk og drei de fire cap stopperne med en skrutrekker for å feste lokket på fordeleren.
9

Koble coilen og modul ledninger på distributør cap.
10

Koble tenningsledningene i de aktuelle steder på distributør cap, per maskeringstape etiketter og avfyring rekkefølge. Fjern maskeringstape fra ledningene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102608.html

Previous:
Next:

Tune Ups