Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tid en Nissan Z24

The 1990 Nissan Datsun pickup lastebil kommer utstyrt med Nissans Z24 motor. Det siste året av produksjonen for denne motoren var 1990. Utføre en tenning timing sjekk som en del av rutinemessig vedlikehold vil hjelpe deg å holde denne eldre motoren går jevnt. Tenningen timing på Z24 motoren er 15 grader, men den kan justeres litt over eller under, avhengig av din preferanse. Du må være forsiktig så du ikke skader noen av motordeler. I tillegg holde håret, klær, smykker og hendene fri av viftebladene og andre bevegelige deler under panseret som du justerer tenningen timing. Du trenger
Timing lys
Wrench
Hjulklosser
Vis flere Instruksjoner
Hvordan sette den Tenningsinnstilling på en Z24 motor
1

Park din Datsun pickup eller annen Nissan kjøretøy med Z24 motor. Sørg for at alt tilbehør er slått av i bilen.
2

Blokker hjulene på kjøretøyet ved hjelp av bremseklosser. Sett giret i nøytral og sett i nødbremsen. Ta med motoren til en varm tomgang på 750 rpm for en automatisk girkasse eller 800 rpm for en manuell girkasse.
3

ut av bilen og åpne panseret for å få tilgang til Z24 motor.

4

Koble den røde klipp av timing lys til den positive terminalen på bilbatteriet og koble den svarte klemmen til minuspolen. Koble timing lys til nr. 1 tennpluggen og den viktigste veivakselen skivene.
5

Observer taktmerket på skivene for å sjekke motoren din nåværende tenning timing. Hvis timingen er akseptabelt, fjerne timing lys kabler, lukk panseret, fjerne bremseklosser og slå av motoren.
6

Finn lock-down bolt på distributør hvis du ønsker å justere tenningen timing. Denne bolten skal være plassert ved foten av den fordelingsskap. Løsne ned bolt med en skiftenøkkel og koble distributør vakuumslangen fra fordelingsskap.
7

Roter distributør med hånden til timingen merket på skivene passer ønsket timing. Fabrikken anbefaling er 15 grader, så du bør ikke avvike mye fra den innstillingen.
8

Stram lock-down bolt med skiftenøkkel og kobler distributøren vakuum slangen til fordelingsskap. Fjern timing lys kabler, lukk panseret og fjern bremseklosser. Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102223.html

Previous:
Next:

Tune Ups