Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer en Dodge Durango Spark Plug Wire

Bytte tennplugg ledninger på Dodge Durango vil forbedre motorens ytelse og drivstofføkonomi. Tennplugg ledninger bære den elektriske kraften som trengs for å fyre av tennplugger fra distributøren. Hvis plugg ledninger er defekte, vil motoren gå ujevnt, stall eller starte hardt. Erstatte ledningene med en høy kvalitet sett med ledninger fra noen auto deler butikken eller Dodge forhandler. Du trenger
Wrench satt
Spark plug ledning satt
Vis flere instruksjoner
en

Finn negative batteriet kabelen på batteriet og fjern bolten med en skiftenøkkel. Ta ut batteriet kabelen fra batteriet terminalen og isolere kabelen fra batteriet.
2

Velg den første tennpluggen og ta tak i støpselet ledningen boot. Vri støvelen frem og tilbake som du trekker ledningen av tennpluggen. Spore kabelen tilbake til den motsatte enden av ledningen og fjerne den fra distributør cap.
3

Match tennpluggen du fjernet fra lastebilen til de i den nye ledningen sett og finner den som har samme lengde. Plugg distributør cap enden av ledningen til distributør cap terminal.
4

Før ny tennplugg ledningen til tennpluggen følge den ruten som den gamle ledningen som brukes. Skyv ledningen boot på tennpluggen til den klikker på toppen av tennpluggen.
5

Flytte til neste plug wire og gjenta prosessen, fjerne og erstatte en tennplugg ledning om gangen til alle har blitt erstattet. Koble den negative batteriet kabelen til minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102404.html

Previous:
Next:

Tune Ups