Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik feilsøker en bil som ikke brenne gass Riktig

Når bilen din ikke klarer å brenne gass på riktig måte, er det sannsynligvis en melodi problemet, men det kan være noe mer alvorlig. Vurderer prisen på gass, lønner det seg å gjøre rimelige endringer, og de fleste hvem som helst kan utføre dette arbeidet med litt trening. Gå gjennom en sjekkliste for å feilsøke problemet. Hvis bilen fortsatt virker dårlig, som en siste utvei ta det med til en erfaren mekaniker. Du trenger
Mechanic redskap satt
Manual for bil
tennpluggtester
Vis flere instruksjoner
en

Se din instruksjonsbok og finne drivstoffilter. Se på drivstoff filter og endre det hvis det vises skitne, gamle eller sprukne. Endre det hvis det er ugjennomsiktig og har ikke blitt endret nylig. Sjekk din kjørelengde for forbedring.
2

Fjern dine tennplugger. Sjekk pluggene for fett eller skitt buildup i gnist gap. Rengjør pluggene om nødvendig. Mål gnistgapet ved å sette inn den runde tennplugg verktøyet inn i gapet. Drei verktøyet til riktig bredde-innstilling. Sett tennpluggen verktøyet til side, holder pluggen i venstre hånd, og justere bredden på pluggen med et par av nål-nese tang. Kontroller og juster alle tennplugger. Monter pluggene og sikre at du ikke krysser-tre dem.
3

Sjekk dine tennplugg ledninger for sprekker. Fjern ledningen og koble hver ende til en kontinuitet tester for å fastslå om tråden er bra. Erstatte dårlige ledninger. Sjekk din kjørelengde.
4

Rengjør forgasseren. Start motoren, ta ut luftfilteret toppen, og spray renere inn i forgasseren. Fortsett å spraye, med korte spray, inntil metallet i forgasseren viser. Fjern alle gunk fra forgasseren. Bruk drivstoff injektor renere for injektorer. Sjekk din kjørelengde
5

Kontroller luftfilteret;. Hvis det er skittent eller vått, endre det
6

Kontroller motoren kompresjon, spesielt hvis bilen din er blåser. røyke. Skrue i kompresjon meter inn i en av plug hull etter pluggen fjernes.
7

Endre olje. Bruk en olje additiv hvis bilen har lav kompresjon eller hvis kjørelengde er over 100.000 miles. Fjern oljepluggen bolt på bunnen av bunnpannen under bilen din. Tappe ut oljen. Skift oljefilter. Sjekk din kjørelengde.
8

Kontroller oksygen sensor, PCP ventil, og andre utslipp kontroll utstyr. Referere til den spesifikke håndboken for bilen din siden spesifikasjoner for hver del forskjellig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102286.html

Previous:
Next:

Tune Ups