Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan å utvide en Termoledning

Opprettholde riktig overvåkning av et termoelement krysset er av største betydning i en rekke industriarbeidsplasser. Utstyr som brukes for å detektere temperaturen og spenningsnivåer sendes gjennom et termoelement er følsom nok til å rapportere nøyaktige målinger, men det kan motstå temperaturer på over 1000 grader Celsius. Utvide din termoelementledning å forlenge avstanden sensoren fra termoelement krysset er en enkel oppgave, forutsatt at du har kjøpt en type-kompatible forlengelse wire. Du trenger
Kompatibel termoelement forlengelse ledning
Vis flere instruksjoner
en

Koble den kvinnelige kontakten på din termoelement sensor fra den mannlige enden av eksisterende termoelementledning. Sørg for å merke polariteten pinner når du fjerner dem, slik at det er lettere å koble dem riktig senere. Polene, som vil vises som en "+" for positive og "-" for negativ, er trykket på plast pluggdekselet ved siden av hver av de to pinnene. Hvis polene ikke er skrevet ut, vil den negative pin være den største av de to pinnene. Forbindelser mellom mannlige pins og kvinnelige plugger må være negativ til negativ og positiv-til-positive.
2

Koble den kvinnelige slutten av termoelement forlengelse ledningen til den eksponerte mannlige enden av eksisterende termoelementledning . Sørg for å opprettholde riktig polaritet for tilkoblingen når du setter inn pinner.
3

Koble den kvinnelige pluggen din termoelement sensor til den mannlige enden av termoelementet forlengelse wire. Igjen, sørge for at riktig polaritet er etablert under tilkoblingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102287.html

Previous:
Next:

Tune Ups