Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre Fuel Filter i en 2004 Chevy Avalanche

The drivstoffsystemet på 2004 Chevy Avalanche kommer med en in-line canister-type drivstoff filter. Drivstoff filteret er den siste linjen i forsvaret mot små partikler og forurensninger inne av gassen. Den in-line-beholderen drivstoff filteret har et indre filter innsiden av filterhuset som er utformet for å fange opp og holde små partikler og forurensninger. Når gassen flyter gjennom brennstoff-filter, vil det indre filteret felle urenheter og sende den rent drivstoff til motoren. Et slikt filter må skiftes mellom 40.000 og 60.000 miles. Du trenger
Gass fange pan
16 mm eller 5/8-inch fastnøkkel
New drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
1

Parker 2004 Chevy Avalanche i et meget godt ventilert område, helst ute.
2

Ta gasskappe av gasstanken, slik at det blir ingen drivstoff press på drivstoff filter.

3

Crawl under førersiden av 2004 Chevy Avalanche nær sjåføren side dør og finn drivstoffilter. Brenselet filteret vil bli lukket inne av et sort plast brakett og montert på innsiden av driveren-siderammen skinnen. Den drivstoffilter vil ha to screw-on drivstoff linjer som kommer ut av hver ende. Noen versjoner av 2004 Chevy Avalanche faktisk har en skrue-on drivstoff linje på den ene enden og en quick-connect drivstoff linje på den andre enden.
4

Plasser gass fange fat under drivstoffilter. Løsne den sekskantede hodet nøtter på slutten av drivstoff linjer mot klokken med 16 mm fastnøkkel. Fullfør løsne drivstoff linjer med fingrene. Trekk Drivstoffslangene ut av dieselfilter. Du kan også bruke en 5/8-inch fastnøkkel til å løsne drivstoff linjer.
5

Skyv drivstoff filtrere ut av den svarte plasten brakett med hånden. Sett drivstoffilter inn gassen få kjøpt.
6

Sett inn det nye drivstoffilteret inn i braketten med strømmen pilen på filteret peker i retning av motoren. Sørg for at drivstoff filteret er plassert jevnt innsiden av braketten fordi drivstoffslanger ble gjort akkurat lenge nok til å nå de portene på drivstoffilter.
7

Skru de to drivstoff linjer tilbake på portene av dieselfilter. Stram drivstofflinje sekskantbolter nøtter klokken med 16 mm fastnøkkel. Deretter fjerner gassen fange pan ut fra under bilen og satte bensinlokket på igjen.
8

Få i førersetet og slå tenningen av og på fire ganger. Denne metoden vil fylle det nye drivstoffilteret opp med drivstoff og ta ut luft fra drivstoff filter. Sveiv lastebil på den femte tenningsnøkkelen.
9

Inspiser nytt drivstoff filter for lekkasjer. Slå deretter lastebil av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102428.html

Previous:
Next:

Tune Ups