Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre Gass Filter på en 2002 F-150

The drivstoffsystemet på 2002 Ford F-150 kommer med en tråd drivstoffilter, hovedansvaret som er å holde alle typer søppel, skrot og små partikler ut av injektorer. Disse sedimentene kan tette drivstoff sprøytebrukere, og føre til at motoren spy og motorgange problemer. Brenselet filteret vil fange og overtrykke disse sedimentene på filter. Deretter vil bare den rene gassen reise til drivstoff sprøytebrukere og motoren. Ford F-150 drivstoffilter må skiftes mellom 45.000 og 60.000 miles. Du trenger
Gass fange pan
Drivstoffledningen rask koble verktøyet
New drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
en

Park 2002 Ford F- 150 i et godt ventilert område, for eksempel utenfor. Sett på parkeringsbremsen.
2

Walk til baksiden av 2002 Ford F-150 og ta av bensinlokket. Dette vil fjerne drivstoff press fra drivstoffilter uten å fjerne sikringer.
3

Slide under førersiden av 2002 Ford F-150 nær baksiden av driveren sidedøren.

4

Finn drivstoffilter, som er montert på innsiden av rammen under førersiden dør. Drivstoffilteret ser ut som en liten cannister med to drivstoff linjer som kommer ut av det, en bensinslange som kommer ut av hver ende.
5

Plasser gass fange pan direkte under plassering av dieselfilter. Deretter setter den runde enden av drivstoffslangen koble verktøyet inn i enden av en av drivstoff linjer. Skyv verktøyet innsiden av drivstoff linjen til drivstoff linjen kobler seg fra drivstoffilter. Deretter trekker drivstoff linje ut av dieselfilter. Gjør det samme på den andre drivstoff linje.
6

Trekk drivstoff filtrere ut av braketten med hånden. Deretter satte den gamle drivstoffilter inn gassen få kjøpt.
7

Sett det nye drivstoffilteret inn i braketten. Pass på at pilen på nytt drivstoffilter vender mot motoren. Skyv begge Drivstoffslangene rett inn i brennstofffilter rør til du kjenner at låse til rørene. Så, sakte trekke tilbake på drivstoff linjer for å sikre at de er sikret til drivstoffilteret rør.
8

Trekk gass fange pan ut fra under 2002 Ford F-150. Skru av bensinlokket på igjen.
9

Sveiv 2002 Ford F-150 og undersøke det nye drivstoffilteret for lekkasjer. Deretter slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102429.html

Previous:
Next:

Tune Ups