Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan lese en Depth Gauge

En dybdemåler er et nyttig verktøy for å bestemme hvor dypt et hull eller objektet er. Det er mer nøyaktig enn et målebånd eller en linjal, pluss det kan gi deg nøyaktig dybden av den delen du ser på. Så hvorfor er det nyttig? La oss si at du ønsker å måle dybden av dine tennplugg hullene for å sikre at pluggene du installerer er riktig, eller du ønsker å finne ut hvor mye avstanden er mellom spjeldhus og throttle plate for potensielle endringer. Dybdemålere er lett å bruke når du vet hvordan. I dette tilfellet vil en rytter måle dybden i en stikkontakt, men du kan bruke dette for alt du vil. Du trenger
Dybdeanlegg
Socket
Vis flere instruksjoner
en

Plasser dybdemåler i hendene og finne hver del. Den viktigste delen er hersker, som er hvordan du skal få din måling. Så er det et glidende panel som går rundt linjal, som har en bred plattform som vinkler nedover i en flat seksjon. Når panelet er skjøvet til bunnen av linjalen, er den flate delen av plattformen fullstendig plant med enden av linjalen. Du bestemmer din målingen ved å få avstanden mellom plattform og enden av linjalen.
2

Plasser den flate overflaten av plattformen på kanten av kontakten så hersker peker rett opp i luft. Sørg for at den flate overflaten av plattformen er rett på kanten av sokkelen.
3

Trykk ned på linjalen, skyve hersker gjennom plattformen og mot bunnen av kontakten.
4

Plukk en rytter ut av kontakten, og pass på ikke å flytte plattformen, og ser på linjalen. Det er måling merker på linjalen med hash merker. Finn den hash mark som perfekt overens med den flate delen av plattformen. Det er dybden av kontakten, og målingen du vil bruke til hva oppgaven du trenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102238.html

Previous:
Next:

Tune Ups