Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Typer motorsykkel batterier

Å effektivt forskning og kjøpe en passende motorsykkel batteri, må brukeren å være opptatt av seks områder av interesse: batteritype, enten konvensjonell eller vedlikeholdsfritt, forventet levetid eller tjeneste syklus; starter kraft basert på toppeffekt, maksimum kaldt spy forsterkere, friskhet, basert på produksjonsdato, og eventuelle begrensninger knyttet til avhending av en enhet når levetiden er forbi. Konvensjonelle
p Konvensjonelle motorsykkel batterier er referert til som "oversvømte elektrolytt," eller bly syre systemer. I dette tilfellet er en fluidblanding som kalles "batterisyre" som inneholder svovelsyre og vann, innføres i hver celle, som dekker en serie av blyplater impregnert i en batterikasse. Deretter utløser denne kombinasjon en kjemisk reaksjon referert til som "elektrolyse" som, i sin tur skaper elektrisk energi som til slutt lagret i systemet. Fordelene med konvensjonelle systemer er pris og produkt tilgjengelighet. Motorsykkel batterisystemer kan koste så lite som et par dollar, til $ 30 eller mer, avhengig av kvaliteten av produksjon og drift spesifikasjoner.
Vedlikeholdsfri

Vedlikeholdsfri batteriene er helt forseglet. Derfor er det ikke behov for å være knyttet til en bruker med å legge batterisyre å holde et system ved maksimal effekt gjennom hele levetiden. Den elektriske produksjon og lagring prosessen er nøyaktig den samme som for konvensjonelle systemer. Men vedlikeholdsfrie systemer vanligvis produsere mer ren-start og /eller kaldstart makt, og har også en tendens til å vare lenger basert på økt kvalitet på produksjon. Disse systemene kan koste fra $ 50 til $ 100 eller mer.
Grønt
p Som en praktisk sak, "grønne" motorsykkel batterier er noe konseptuelt og har bare nylig blitt tilgjengelig. Ulike tilnærminger under vurdering er orientert mot proof-of-concept eller validering design brukes for å løse visse tekniske fordeler /begrensninger for å tilby høy effekt og samtidig unngå ytterligere spredning av skadelige produksjonsprosesser og /eller biprodukter. Design under vurdering inkluderer hydrogen-celle systemer som primært opererer på destillert vann og solenergi-strømførende systemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102265.html

Previous:
Next:

Tune Ups