Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en 2000 Ford Mustang Fuel Filter

The drivstoff filter på 2000 Ford Mustang er en viktig del av drivstoffet renseprosessen. Drivstoffet forlater gasstanken og går inn i Intake tube av dieselfilter. Filteret renser sedimenter fra drivstoffet som strømmer mot motoren. Når et drivstoff filteret blir blokkert, kan det føre til at Mustang å ikke sveive i det hele tatt. Du kan bytte dieselfilter på 2000 Ford Mustang selv i omtrent en halv time. Du trenger
5/16-inch drivstoffslangen koble verktøyet
Flat skrutrekker
Fuel filter
Liten fangst pan
Vis flere instruksjoner
1

Skru av bensinlokket fra gasstanken.
2

Finn drivstoffilter rett bak gasstanken. Du kan få til drivstoffilteret fra baksiden av bilen.
3

Sett en liten fangst pan eller beholder under dieselfilter å fange overflødig drivstoff.
4

Skyv 5/16-inch drivstoff linjen koble verktøy innsiden av drivstoff linje. Du kan kjøpe en 5/16 drivstoff linjen kobler verktøyet til enhver auto deler butikken. Når du skyver verktøy i, vil slutten av verktøyet slipper ut kulelager som holder drivstoffslangen til drivstoffilteret. Gjør dette til både drivstoff linjer.
5

Skru bandet klemmen som holder drivstoffilter på plass med en flat skrutrekker. Trekk båndklemmen ned og ta ut drivstoffilteret.
6

Sett den nye drivstoff filter på plass. Sørge for at flyten pilen på drivstoff filter poeng unna gasstanken. Trekk båndklemmen opp igjen og skru båndklemmen sammen tett over dieselfilter å holde den på plass.
7

Skyv Drivstoffslangene rett på "innløp" og "outlet" rør av drivstoffilteret til du føler låse drivstoffslanger på plass. Trekk deretter forsiktig tilbake på drivstoff linjer for å sørge for at linjene er festet til drivstoffilteret rør.
8

Skru bensinlokket tilbake på gasstanken.
9

Slå tenningen av og på tre ganger for å tilføre drivstoff filter. Deretter dra motoren rundt.
10

Inspiser drivstoffilteret og drivstoff linjer for lekkasjer mens motoren er i gang. Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102347.html

Previous:
Next:

Tune Ups