Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en 1995 Chevy Distributør

chevrolets fra 1995 modell-års utstyrt med distributør tenninger operere gjennom tidsbestemt og sekvensert levering av strøm til tennplugger. Distributøren er den delen av det elektriske systemet som leverer strøm gjennom rotoren og distributør cap til tennplugg ledninger. Elektrisitet blir utført på den rotor som roterer i et sirkel inne i distributøren cap. Når rotoren snur, det gjør kontakt med en av tennpluggen terminaler, overføre strøm gjennom ledningen til tennpluggen. Når distributør feil, utilstrekkelig strøm eller uberegnelig levering av elektrisitet kan overføres til tennpluggene. Du trenger
skrutrekker
maskeringstape
Timing pistol
Vis flere instruksjoner
Fjerne Distributør Cap
en

Finn distributør cap av følge tennplugg ledninger fra pluggene til tilkoblingspunktet på distributør cap. Distributør cap vil ha alle de tennplugg ledninger koblet til den. Marker distributør cap plasseringen av den første sylinder plug ledning tilkoblingspunkt. Hvis du er usikker på hvilken sylinder er posisjonen en, konsultere bruksanvisningen, en online ressurs, mekaniker eller reparasjon manuell. Du trenger denne informasjonen når du bytter distributør.
2

Fjern eventuelle festeskruene på distributør cap. Flere 1995 Chevrolet-modellene ikke har festeskruene, og distributøren cap holdes på plass av spenning ..
3

Ta tak i begge sider av distributør cap og trekk den direkte bort fra distributør boliger. Sett distributør cap vekk fra huset med ledningene fortsatt festet. I noen modeller, kan fjerning av støpselet være nødvendig å ha nok plass til å flytte distributør cap. Trykk utløserpinnen på pluggen for å koble ut låsen og skyv pluggen av tilkoblingen.
Skifte Distributør
4

gjennomgang plasseringen for en stilling som ligger og nevnt i trinn 1 ovenfor. Markere posisjonen på innsiden av fordelingsskap med en liten skrutrekker. Plasten vil lett gjennom og hold mark. Ikke klø den for dypt, men.
5

Merk plasseringen av elektriske ledninger på distributør og merk den med tape om nødvendig.
6

Note stillingen av rotoren terminalen. Hvis rotoren terminalen ikke er vendt posisjon man har en assistent kort sveiv motoren slik at den roterer. Rotoren vil spinne litt under prosessen. Gjenta dette inntil rotoren vender mot posisjon en. Bruk en blyant eller skrutrekker og lage en linje over rotoren, distributøren og over til motoren. Merkingen vil bli brukt til å returnere rotoren til den samme stilling Ved remontering. Unnlatelse av å gjenopprette rotoren til samme stilling, når du bytter distributør, kan resultere i et nei-start tilstand.
7

Plasser den nye distributøren ved siden av den eksisterende distributør og markere den nye distributøren med en linje på samme sted. Hvis rotoren er installert på den nye distributøren, orientere den deretter.
8

skru fra hverandre settskruen fra rotoren bolig og skyv rotoren ut av den gamle distributør hvis du har tenkt å bruke den gamle rotoren. Skyv rotoren på rotoren innlegg på den nye distributøren og fest med skruen. Rett rotoren med linjen for å sikre den er vendt nøyaktig samme måte som det var på den gamle distributør.
9

unbolt eller skru av fordelingsskap fra motoren. Trekk fordelingsskap bort fra motoren. Inspisere distributør og returnere rotor - hvis det fortsatt installert - til linjen merking. Vær så presis som mulig. Plasser den gamle distributør nær den nye distributøren og dobbeltsjekke banemerking. Gjør eventuelle korrigeringer som er nødvendige.
10

Installer den nye fordelingsskap på motoren og fest den med bolter eller skruer. Stram dem akkurat nok til at du ikke kan slå distributøren. Løsne boltene eller skruer litt til det punktet hvor du kan knapt bevege distributør for hånd.
11

Koble de elektriske koblingene til distributøren. Bruk dine tidligere merknader eller tape merking for å sikre forbindelsene er riktige.
12

Sett distributør cap på fordelingsskap. Fest distributør cap med festeskruene, skruer eller klips. Erstatte alle elektriske tilkoblinger hvis fjernet.
Justere Timing
13

Start motoren og la den gå på tomgang til den går jevnt. Slå av motoren.
14

Point en timing pistol til tennplugg nummer én. Starte bilen for å sjekke timing.
15

Roter distributør til timingen pistol viser at gnisten tenning er riktig timet. Juster fordelingsskap i små trinn og sjekk timing. Hvis du roterer i riktig retning, vil tidspunktet bedre.
16

Trekk til fordelingsskap bolter eller skruer for å feste distributør på plass.
17

Prøvekjøre bilen for å sjekke ytelsen under akselerasjon og belastning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102146.html

Previous:
Next:

Tune Ups