Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan gjøre en Transmission Flush på en Honda Civic 2001

The Honda Civic 2001 vedlikeholdsmanual krever et avløp og fylle - ikke en overføring - flush. Du kan fortsatt skylle overføring væske, men du vil ikke være i stand til å gjøre det på den måten en profesjonell bil butikk ville fordi butikken har en overføring flush maskin. Du blir nødt til å spyle radiatoren på din Honda Civic ved hjelp av fyll og avløp metoden. En overføring flush er nødvendig for å rense ut det gamle fluid og eventuelle metallspon fra formidling og dreiemoment-omformer. Du trenger
13 liter Honda ATF væske
3/8-inch skralle
trakt
Oil fange pan
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sett oljen fange pan under overføring bunnpluggen.
2

Fjern overføring bunnpluggen med en 3/8-inch skralle og la væsken renne ut i fangbrettet. Tappepluggen har en firkantet hode som leder av skralle vil passe inn.
3

Sett overføring tappepluggen tilbake på og skru ned med 3/8-inch skralle når væsken er helt tom ut.
4

Fjern overføring peilepinnen fra motoren og sette en trakt innsiden av peilepinnerøret.
5

Tilsett 3 liter Honda ATF fluid til overføring. Vente ca 5 minutter for væsken å renne ned i pannen og fjern overføring renne pannen bolt og drenere væske igjen i lås pan.
6

Trekk pluggen ned igjen og tilsett 3 flere liter væske til overføring og vent 5 minutter. Deretter drenere væske igjen og sette pluggen inn igjen, og stram den ned.
7

Legg 3 flere liter ATF væske til sendingen en gang til og vente ytterligere 5 minutter og avløp. Sett drain bolt tilbake og trekk ned veldig stramt fordi dette vil være siste gang at du fjerner avløpet bolten.
8

Legg 3 og 1/2 liter Honda ATF væske til overføring . Sveiv bilen og la motoren varmes opp til driftstemperatur og sjekk overføring væske nivået på peilepinnen mens motoren er i gang for å få en nøyaktig lesing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102355.html

Previous:
Next:

Tune Ups