Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en tennplugg i en Jeep TJ

Jeep Wrangler TJ har to motoralternativene, en 4,0-liters sekssylindrede eller en 2,5-liters firesylindret. Begge motorer har tennplugger som ligger langs siden av topplokk; fremgangsmåten for endring av dem er den samme. Tennpluggene har plugg ledninger som går til fordeleren på begge motorene, og i begge tilfeller, pluggene er veldig tilgjengelig, noe som gjør jobben en god at-home-prosjektet for selv uerfarne mekanikere. Du trenger
Wrench satt
Spark plug socket
Extension
Ratchet
Anti-seize compound
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner

1

Åpne panseret på Wrangler og finn negative batteriet kabelen der den møter batteriet. Fjern bolten som fester kabelen enden til minuspolen deretter fjerne kabelen fra batteriet. Isoler batteriet kabelen fra batteriet mens du arbeider.
2

Velg en tennplugg til å begynne med og ta ut tennpluggen fra pluggen. Ta tak i ledningen ved oppstart i slutten av ledningen og vri den fra side til side mens du trekker rett ut, ikke trekk i selve kabelen. Ledningen kan trekke ut av bagasjerommet, skade den og at du må bytte hele settet.
3

Plasser en Plugghetter på tennpluggen deretter legge en skralle og utvidelse av socket. Slå tennpluggen mot solen med skralle og socket, løsner det før det er fritt for trådene. Løft kontakten og tennpluggen ut av topplokket. Kast den gamle tennpluggen.
4

Smør gjengene på den nye tennpluggen med et tynt lag av anti-seize compound, være forsiktig med å få noe på bunnen av pluggen. Sett den nye pluggen inn i hullet i topplokket og skru den med klokken for hånd for å få det i gang. Dette vil bidra til å unngå kryss-threading pluggen eller topplokk.
5

Trekk ut kontakten med Plugghetter, skralle og utvidelse, skru den med urviseren til den sitter og roter det ¼ slå mer for å sikre den. Plasser en liten mengde dielektrisk fett på slutten av tennpluggen boot og presse støvelen og wire på tennpluggen til den klikker på plass på pluggen.
6

Flytte til neste plugg i linjen og gjenta prosessen. Erstatte den negative batterikabelen på negative innlegg av batteriet og trekk til festebolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102390.html

Previous:
Next:

Tune Ups