Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer Spark Plug Wires i en Honda Civic

Installere nye tennplugg ledninger på din Honda Civic kan forbedre drivstofføkonomien og motorytelse. Dersom de gamle ledningene på bilen er slitt eller sprukket, kan de lekker strøm eller ikke levere en full opplading til tennpluggene. Før du kan installere de nye plugg ledninger, fjerne de gamle, men gjør det en om gangen som du installerer det nye settet så du ikke blander opp sin tenning rekkefølge. Du trenger
Wrench satt
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batteriet kabelen fra den negative batteripolen med en skiftenøkkel.

2

Velg en tennplugg ledning til å begynne med. Ta tak i ledningen boot på tennpluggen slutten. Vri boot ½ turn i hver retning for å bryte boot løs fra porselen på tennpluggen og trekk deretter boot rett av pluggen.
3

Trace ledningen opp til den motsatte enden og trekk den rett av spolen pack eller distributør. Legge kabelen ut på bakken eller annen flat overflate. Matche ledningen til en av samme lengde fra den nye ledningen sett.
4

Plasser en liten mengde dielektrisk fett inn i støvlene på ny wire. Dette vil holde vannet ute, forhindre korrosjon og hindre fastklebing når det er på tide å fjerne ledningen igjen. Installer distributør enden av ledningen først, knipser den på terminalen da ruting ledningen ned til tennpluggen.
5

Skyv den nye ledningen til tennpluggen til den klikker på plass. Pass på at ledningen går gjennom alle vevstoler og braketter at den opprinnelige tråden som brukes til å holde den borte fra skarpe kanter og varme kilder.
6

Flytte til neste plug wire og gjenta prosessen. Fortsett denne til du har endret alle fire tennplugg ledninger.
7

Installer den negative batterikabelen på minuspolen på batteriet, og trekk til festebolten med en skiftenøkkel. Start Civic og kontrollere at den fungerer som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102389.html

Previous:
Next:

Tune Ups