Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Juster tomgangsturtallet på en Ford Festiva

Riktig innstilling av tomgang av Ford Festiva motor er avgjørende for riktig bruk av kjøretøyet. Hvis hastigheten er for lav, vil motoren slutte å kjøre jevnt og kunne muligens stall ut. Hvis den er inaktiv for høy, blir unødig slitasje plassert på komponenter i motoren og clutchen. Inaktiv luft justeringsskruen på Festiva gjør det mye lettere å justere enn de fleste andre drivstoff-injisert kjøretøyer. Du trenger
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og plasser automatgir i "Park" eller manuell girkasse i "Nøytral . " Fast håndbremsen. Hvis motoren ikke allerede er varm, la den gå på tomgang i fem minutter for å varme opp før du fortsetter.
2

Løft panseret og rekvisitt åpen. Finn tomgang regulatoren, som ligger til høyre for der plast luftinntak kobles til inntaket manifold. Fjern lokket til å avsløre den inaktive luften justeringsskruen.
3

Drei skruen med flat skrutrekker til motoren går på tomgang og ønsket rpm. Den riktige bruksområdet for den 1,3-liters motor er mellom 830 og 870 rpm hvis utstyrt med automatgir, og mellom 680 og 720 rpm for en manuell girkasse. Rekkevidden for den større 1,6-liters motoren er 800-900 rpm for både automatiske og manuelle girkasser. Hvor som helst innenfor rekkevidden er akseptabelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102579.html

Previous:
Next:

Tune Ups