Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune en 1992 Honda Accord

En melodi er opp en viktig del av å holde Honda Accord knirkefritt. En tune up består av flere oppgaver som krever rutinemessig endring av bestemte deler av Accord motor. Din Honda Accord må ha en melodi opp minst hver 100.000 miles for å holde den i gang på topp ytelse. Den type motor som brukes i en Accord lar deg gå lenger i mellom tune ups enn de fleste andre biler. Du trenger:
Stikknøkkel
8mm socket
Utskifting belter
5/8-in. dype brønnen socket
Socket forlengelse
Dot 4 bremsevæske
Wiper væske
Oil
Kjølevæske
Ruler
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne panseret av Honda Accord kjøretøy. Bruk en 8mm pipenøkkel til å fjerne 8mm boltene som fester luften boksen til motoren. Fjern luften boksen og deretter fjerne det gamle luftfilteret. Plasser et nytt luftfilter i luften boksen og refasten boksen tilbake på plass ved hjelp av socket fastnøkkel til å sikre boltene du fjernet.
2

Bruk hånden til å trekke av Accord er tennplugg caps. Ta en 5/8 tommer pipenøkkel og plassere den på bilens tennpluggen. Slå tennpluggen mot klokken for å fjerne det fra motoren. Plasser den nye tennpluggen i skiftenøkkel og stikke den tilbake inn i motoren. Vri nøkkelen med klokken for å stramme tennpluggen på plass. Gjør dette for alle tennpluggene i motoren.
3

Kontroller nivået av alle væsker i bilen din. Kontroller radiator væske, olje, bremsevæske, servostyring, og vinduspusser væske til å sørge for at de alle er på riktig nivå. Hvis noen av væsker skje for å være lav fylle dem opp til anbefalt nivå.
4

Kontroller lufttrykket i Accord er dekkene. Hvis dekkene er lav i luften sørg for å fylle dem opp. Dette vil hjelpe bilen til å kjøre jevnere og å øke gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102605.html

Previous:
Next:

Tune Ups