Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Tune Up Spesifikasjoner for 1957 Chevy

Noen amerikanske biler er så ikoniske som 1957 Chevrolet. The '57 Chevy var utstyrt med en seks-sylindret 235-kubikk-tommers motor som standard utstyr. To åtte-sylindrede motorene var valgfritt: den 265 og 283. Fordi de åtte-sylindrede motorer inneholdt samme design, sine tune-up spesifikasjonene er identiske. Bortsett fra tennpluggen og tenning punkt hull, har seks-sylindret motor egne tune-up specs. Tennplugger

tennplugg gap for seks-sylindret motor og for begge åtte-sylindrede motorer er 0.035 inches.
Distributør

Poenget gapet er den samme for alle tre motorer. Dersom nye poeng er installert, er poenget gap 0,019 inches. Hvis brukte poeng blir korrigert, er poenget gap 0,016 inches. Den kamvinkel for den sekssylindrede motoren er mellom 28 og 35 grader, og mellom 26 og 33 grader på de åtte-sylindrede motorer.
Firing Order
< p> Den avfyring For den sekssylindrede motoren er 1-5-3-6-2-4. Avfyring rekkefølge for både åtte-sylindrede motorer er 1-8-4-3-6-5-7-2.
Tenningsinnstilling

tenning timing på den sekssylindrede er på ballen på svinghjulet, mens timing på de åtte-sylindrede motorer er 4 grader før øvre dødpunkt som nevnt av merket på vibrasjonsdemper.
Valve Lash

Snu rocker arm justeringsskruen nede til alle snert er fjernet, deretter skru skruen med klokken 1 1/2 omdreininger på seks-sylindret motor og en tur på enten åtte-sylindrede motorer. Denne prosessen gjelder både innsug og eksos ventiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102588.html

Previous:
Next:

Tune Ups