Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Motorsykkel Chain Repair Verktøy

Når du eier en motorsykkel, er det viktig å holde kjedet i god stand. Dette betyr å holde den ren og smurt. Hvis du finner ut at, til tross for din beste innsats på riktig vedlikehold, må kjedet skiftes ut eller repareres, har du to alternativer: gjør det selv, eller betale gutta på butikken for å gjøre det for deg. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det selv, er det spesialiserte verktøy som vil gjøre jobben enklere. Kjedekutter

Chains bestå av separate koblinger koblet med kjede pins. For å kunne ta en kjede fra hverandre, må man av stiftene som skal fjernes. Kjeden breaker ligner en liten C-klemme og har en gjenget stamme som har en konkav overflate. Du plassere stammen direkte over tap-pen fjernes ved bunnen av kjeden breaker som dekker det nedre parti av tappen, deretter skru stammen ned mot toppen av tappen inntil den er presset gjennom koblingen og kjeden separert.

Chain Trykk

Ny eller reparert kjedene må være tilkoblet ved hjelp av noe som kalles en master link, som er en kobling med avtagbare plater på hver side. Hver plate har to hull som stiftene (eller nagler) passer inn i for å feste kjettingen. Fordi toleransene er så nær og gjøre passformen svært stramt, er en kjede trykk brukes til å trykke de to platene sammen. Som med kjeden breaker, ligner kjeden trykker en C-klemme og er plassert rundt samleledd. Du stram Gjengetapp av kjeden trykk for å lukke platene og trykk på hver av master lenke plater på pinnene.
Chain Riveter

gang master lenke platene har blitt sikkert installert, er det nødvendig å blusse, eller stav, til nagler av master koblingen sikre platene ikke kommer av. For å gjøre dette, bruker du en kjede riveter, som er like i design og funksjon til kjeden breaker. Plasser riveter over endene av naglene og deretter blir stram ned å blusse dem.
Alternate Tools

For de som ikke ønsker å bruke penger på spesialisert verktøy for MC-kjeden reparasjon, kan standard verktøy brukes. I stedet for å bruke en kjede breaker å skille en kjede, kan du bruke en dremel, eller tilsvarende jeksel. Slipe vekk to klinke hodene av master link, og deretter lirke av platen med en skrutrekker. I stedet for å bruke en kjede trykk, er det mulig å bruke to flate stålplater og vice grep for å utføre samme oppgave selv om mer omsorg er nødvendig for å sikre at jobben blir gjort skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102256.html

Previous:
Next:

Tune Ups