Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte PCV ventil på en Jeep Wrangler

The PCV ventil, eller positiv veivhusventilasjon ventil, på Jeep Wrangler er ansvarlig for ventilering overskytende gasser og administrerende veivhus trykk i motoren. Endre det er en rask og enkel prosjekt som vil ta ca 10 minutter. PCV ventilen er i ett av tre steder på Jeep Wrangler, avhengig av motor. For hensikten med denne artikkelen vil vi snakke om Jeep 2,4-liters motor som kom i mange av Jeep Wrangler modeller. Du trenger
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Locate PCV ventil på motoren din. På den 2,4-liters motor, er det under gassvaieren brakett og enten trådene inn i siden av ventilen dekselet eller presser på og har en bolten som fester den. Du må vite hvor en din har før du kjøper en erstatning.
2

Fjern den svarte sugeslangen fra slutten av PCV ventilen. Det vil bare trekke løs hvis du vrir det litt som du trekker.
3

Fjern PCV ventilen fra ventilen dekselet. Hvis du har bolten i stil, kan du bruke en socket og fjerne holderen bolt og trekk ventilen ut av ventilen dekselet. Hvis du har tråden i stil, kan du bruke en skiftenøkkel og skru ventilen mot urviseren til den kommer ut av ventilen dekselet.
4

Installer den nye PCV ventil i omvendt rekkefølge. Hvis du har bolt-in ventil, skyv PCV ventil i ventildekselet og installere holderen bolt. Trekk til bolten med en stuss og skralle. Hvis du har skruen i stil, tråd PCV ventilen i hullet, vri den med klokken til den er stram. Bruk en skiftenøkkel til å stramme.
5

Skyv vakuum slangen på piggete slutten av PCV ventilen. Det trenger ikke en klemme, som vakuum fra motoren vil holde det på plass når motoren er i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102254.html

Previous:
Next:

Tune Ups