Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune en Pontiac Montana

The Pontiac Montana er en minivan som ble tilbudt av Pontiac 1997-2009. Å tune opp en Pontiac Montana krever sjekke bilens kapasiteter, innstillinger, mengden av dreiemoment brukes på motordeler og mer. En generell tune up bør utføres periodisk for å sikre minivan sikkerhet, ytelse og levetid. Følgende spesifikasjoner refererer til 2000 Pontiac Montana, men kan brukes som generelle retningslinjer for hvilken som helst annen Montana årsmodell. Du trenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller motorens kjølesystem for å sikre at det har riktig mengde på 1,25 liter frostvæske. Eller 2,5 liter hvis minivan bruker ferdigblandet frostvæske.
2

Sjekk air condition-systemet for å se om den har riktig mengde olje. The air condition-systemet skal ha åtte gram av olje.
3

Observer tennplugg gap. Tennpluggen bør ha en avstand på 0,060 inches.
4

Kontroller hjulmutrene på hjulene på din Pontiac Montana for å sikre at de er sikre og stramt. Bruk en skiftenøkkel til å stramme hver lug mutter med 100 fot-pounds av dreiemoment.
5

Kontroller at overføringen har rett mengde væske i den. Overføringen skal inneholde 13,4 liter girolje.
6

Se på nøtter og pigger på motorens eksos manifold. Bruk en skiftenøkkel til å stramme eksosmanifolden nøtter med 12 fot-pounds av dreiemoment, stenderne med 13 fot-pounds av dreiemoment, og eksosmanifolden rør mutter med 26 fot-pounds av dreiemoment. Begynn i midten av eksosmanifolden og bruke et kryss og tvers mønster ved tiltrekking.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102638.html

Previous:
Next:

Tune Ups