Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

1977 Ford 351m Distributør Spesifikasjoner

Fra midten av 1970-tallet til tidlig på 1980-tallet, var 351m en av Fords mest populære små-blokk motorer og ble rost for sin evne til å produsere store mengder av dreiemoment, spesielt ved lave turtall. Det var av denne grunn at Ford brukte motoren i hele sin lastebil linje. Som med alle Fords bensinmotorer, var 351m distributør den viktigste komponenten i tenningssystemet. Distributøren inneholdt en grunnleggende design som var ganske holdbare, men komponentene kan bære. Den beste måten å finne ut om distributøren krever oppmerksomhet er å sammenligne ytelsen med fabrikkens spesifikasjoner. Sentrifugal Advance

sentrifugal forhånd starter på mellom 0 og 3 grader ved 500 rpm. Sentrifugal forhånd refererer til det punkt hvor fordeleren roterer som hastigheten på motoren øker. Formålet med sentrifugal forhånd er å sikre at distributøren dirigerer gnist til hver tennplugg i tid for å kompensere for motorens økt hastighet.
Intermediate Advance

mellomliggende forhånd griper mellom 4,5 grader og 6,25 grader ved 650 rpm, og mellom 6,5 og 8,25 grader ved 1500 rpm. Umiddelbar forhånd refererer til midtpunktet av distributøren rotasjon på grunn av sentrifugalkraften forhånd.
Full Advance

distributør bør være fullt avansert på 11,5 grader og på 2500 rpm. Full forhånd refererer til den maksimale mengden av distributør rotasjon forårsaket av sentrifugal forhånd.
Vacuum Advance

Utgangspunktet hvor vakuum forhånd stempelet åpner er på fem inches av vakuum. Den maksimale forhånd er 13,25 grader ved 15 inches av vakuum.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102156.html

Previous:
Next:

Tune Ups