Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en tennplugg i en 2005 Toyota Tundra

Du bør endre tennpluggene på din 2005 Toyota Tundra hver 60.000 miles. Tennpluggen gir en gnist til at drivstoffet kan brenne inne i sylinderen på motoren. Foulet tennplugger vil til slutt mislykkes og la deg strandet. De første symptomene på slitte tennplugger er vanskelig å starte, dårlig drivstofføkonomi og motor varme. Din Toyota Tundra har seks tennplugger. Erstatte disse pluggene selv spare penger. Du trenger
Ratchet
Spark plug socket
Spark plug gap verktøyet
Anti-seize compound
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
1

Parker bilen og la motoren avkjøles. Slipp hette spaken fra inne i førerhuset og åpne panseret.
2

Finn tennplugg ledninger på motoren. Tennpluggene er plassert under tennplugg ledninger på motorblokken.
3

Fjern en tennplugg ledning om gangen ved å ta tak i tennpluggbeskytteren og trekke den av tennpluggen med hånden din. Støvelen er den delen av ledningen som festes til tennpluggen.
4

Ta ut tennpluggen med en skralle og Plugghetter. Slå tennpluggen i mot klokka for å fjerne.
5

Sett gapet på den nye tennplugger bruker et gap verktøyet. Det er viktig å angi riktig gap på ny tennplugg. Toyota anbefaler å bruke sin direkte erstatning tennplugg, en Denso K20R-U, som har gapet allerede satt. Hvis du har kjøpt et annet merke fra en auto deler butikken, ta kontakt med butikken for den aktuelle gap.
6

Påfør en liten mengde av anti-seize compound til den nye tennpluggen og sett pluggen inn i tennpluggen godt. Skru pluggen inn for hånd med klokken. Stram med en momentnøkkel og en Plugghetter.
7

Tørk en liten mengde dielektrisk fett på tuppen av tennpluggen. Fest tennpluggen til toppen av tennpluggen. Bekrefte ledningen er riktig koblet til spissen av pluggen ved å påføre en liten mengde trykk, trekke oppover. Wiren bør ikke komme løs.
8

Gjenta denne prosessen med de resterende tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102419.html

Previous:
Next:

Tune Ups