Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere og Tune Edelbrock Carburetors

The Edelbrock forgasser er en av de enkleste forgassere å justere. Med to justeringsskruer i fronten av forgasseren, kan du justere og justere forgasseren på bare noen få minutter og få motoren går jevnt. Den optimale innstillingen for Edelbrock forgasser er å kjøre mellom 550 og 650 rpm. Dette vil gi deg mer kraft samt større drivstoff kjørelengde. Du kan justere og tune forgasseren selv med en skrutrekker og en vakuummåler. Du trenger
skrutrekker
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

Place bilens girkasse i "Park" og åpne panseret. Fjern vingemutteren som holder luften renere på toppen av forgasseren og sette luften renere ut av veien.
2

Finn de to justeringsskruene på forsiden av Edelbrock forgasser, like nedenfor merkeskiltet. Start motoren og la den varmes opp i noen minutter.
3

Finn et utgangspunkt for å justere forgasseren ved å dreie skruen på venstre side av forgasseren som du ser fra fronten av kjøretøyet, mot urviseren med en skrutrekker slik at den er helt åpen. Vri justeringsskruen på høyre side med en skrutrekker, klokken, til den er helt lukket.
4

Vri skruen på høyre side mot klokken to og en halv omdreininger og skru skruen på venstre side, med klokken, til den er helt lukket. Tilbake skruen på venstre side av ved å vri det mot to og en halv omdreininger.
5

Fjern gummi vakuum slangen fra vakuum port i fronten av forgasseren mellom de to justeringsskruene og legge ved en vakuummåler til havnen. Slå skruene vekselvis frem og tilbake ved halv svinger, justere skruene til både leser mellom 550 og 650 rpm på vakuummåleren.
6

vakuummåleren av vakuum port og fest gummi vakuum slangen. Fest luftfilteret til toppen av forgasseren med vingemutteren og slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102232.html

Previous:
Next:

Tune Ups