Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre pluggene i en 2007 Jeep Liberty

The tennplugger i din Jeep Liberty trenger for å fungere riktig eller vil motoren gå ujevnt, vil drivstofføkonomi forverres og motoren kan bli vanskelig å starte. Endre pluggene vil forbedre alle disse systemene. Nye plugger er tilgjengelig fra Jeep forhandler eller de fleste auto-deler forhandlere. En Plugghetter gjør jobben går mye raskere og flere størrelser er tilgjengelig fra de fleste deler butikker til å passe din søknad. Salget kollegaer i butikken kan hjelpe deg å velge den rette. Du trenger
Wrench satt
Spark plug socket
3/8-inch stasjonen socket
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Jeep Liberty og finne den negative batterikabelen. Løsne bolten på den negative batterikabelen enden med en skiftenøkkel og fjerne kabelen fra batteriet. Isoler kabelen vekk fra batteriet mens du arbeider.
2

Finn tennplugger på hver side av motoren, på siden av topplokk. Velg en tennplugg til å begynne med. Ta tak i tennpluggen boot og fjern den ved å trekke den rett ut som du vrir støvelen side til side. Legge kabelen til side for nå.
3

Plasser Plugghetter over pluggen, koble til en 3/8-inch skralle og skru tennpluggen mot klokken. Løft pluggen og kontakten ut av boringen i topplokket, og deretter kaste den gamle pluggen.
4

tråden en ny tennplugg i hullet for hånd for å unngå kryss-threading, og stram det med en tennplugg socket og skralle. Mest tennplugger kommer pre-gapped nå slik at du ikke trenger å justere gapet på de nye pluggene. Plasser en liten dråpe av dielektrisk fett på innsiden av tennpluggen boot, og skyv deretter boot på den nye pluggen. Det vil smette på plass.
5

Flytte til neste tennpluggen og gjenta prosessen, jobbe gjennom alle seks tennplugger. Koble den negative batterikabelen til den negative innlegg av batteriet og trekk til festebolten med en skiftenøkkel. Start motoren for å kontrollere at den fungerer som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102400.html

Previous:
Next:

Tune Ups