Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Endre et drivstoffilter på en 98 Pontiac Sunfire

The drivstoff filter erstatning på '98 Pontiac Sunfire krever en annen prosess enn de fleste biler. Drivstoff filter på '98 Pontiac Sunfire får drivstoff fra gasstanken. Drivstoffilteret deretter feller sedimenter innsiden av drivstoff filter og slipper drivstoff inn i utløpsrøret av dieselfilter, hvor brenselet går deretter inn i gasstanken. Du kan bytte dieselfilter på Sunfire selv i ca 30 minutter. Du trenger
Bil jack
Jack står
Fluid fange pan
Skiftnyckel
Flathead skrutrekker
New drivstoffilter
Vis flere instruksjoner

1.

Skru av bensinlokket fra gasstanken å avlaste drivstoff press fra drivstoffilter.
2

Jack bakenden av bilen opp og plasser bukker under ryggen aksel. Sørg for å sette jekken står sikkert og jevnt under baksiden akselen slik at bilen er stabil. Slipp jack, slik at bilen sitter trygt på bukker.
3

Finn drivstoffilter. Drivstoff filter på '98 Pontiac Sunfire er på baksiden av bilen mellom gasstanken og tilbake aksel. Drivstoff filteret er en liten rund beholder med linjer som kommer ut av begge ender.
4

Skyv væske fangsten fat under drivstoffilter slik at overflødig drivstoff fra filteret og linjer kan gå ned i pannen. Drivstoff filter på Sunfire har en låsemutter på innløp siden av dieselfilter og en slangeklemme på utløpssiden av dieselfilter. Fjern innløpsledningen som kommer fra gass-tank i brenselet filter med en skiftenøkkel ved å dreie mutteren mot urviseren. Fjern uttaket linjen ved å skru av slangeklemme med et flatt skrujern. Drei skruen på slangeklemme mot klokken til klemmen er løs nok til å skyve drivstoff linjen ut av dieselfilter. Trekk begge linjene bort fra drivstoff filter.
5

Løsne klemmen som holder drivstoffilter i braketten med flatt skrujern. Drei skruen på klemmen mot klokken til klemmen er løs nok til å skyve drivstoff filteret ut av holderen. Ta ut drivstoffilteret fra braketten.
6

Skyv den nye drivstoffilteret innsiden av klemmene og stram klemmen over drivstoff filter slik at drivstoff filteret er festet til braketten. Pass på at du skyver det nye drivstoffilteret i klemmen med pilene pekende mot motoren og bort fra gasstanken. Pilen på drivstoffilter representerer flyten av drivstoff fra bensintanken til motoren.
7

Skru innløpet drivstoff linjen og skru den ned med skiftenøkkel. Sørg for at innløpet drivstoff linjen er stramt.
8

Skyv uttaket drivstoff linje på drivstoff filter og stram slangeklemmen ned. Se over alt for å sørge for at alt er på plass riktig og stramt.
9

Skru bensinlokket tilbake på gasstanken. Deretter vrir om tenningsnøkkelen og tilbake tre ganger for å tilføre drivstoff filter med brennstoff. Dra motoren rundt.
10

Inspiser drivstoffilteret og drivstoff linjer mens motoren er i gang. Reparere eventuelle lekkasjer om nødvendig. Deretter slå av motoren.
11

Jack bilen opp og fjern bukker. Senk bilen tilbake til bakken og ta ut kontakten fra under bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102326.html

Previous:
Next:

Tune Ups