Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette poengene på en Ford 390

Fra starten i 1961, hadde Fords 390 kubikk-tommers, big-block motor ett sett med tenning poeng under distributør cap. Ettersom spindelen i sentrum av distributøren omdreininger, åpnes en kam på bunnen av spindelen og lukker punktene. Avstanden mellom spissene på de punkter deres ekstreme åpne stilling er referert til som gapet. Over tid har en tendens gapet å falle ut av justering og bilens eier må periodisk justere 390 av poengene, noe som vanligvis tar bare noen få minutter. Du trenger
Standard skrutrekker
Bladmått
Vis flere instruksjoner
en

Løsne de to klemmene som fester distributør cap til distributøren. Fjern lokket ved å lirke klippene bort fra lokket med en skrutrekker.
2

Løft rotoren arm ut av distributørens spindelen. Spindelen er den vertikale stang metall i midten av fordeleren. Rotoren er den plastbiten som har en metall spissen. Rotoren arm er plassert på toppen av spindelen.
3

Løsne de to metall skruer som fester poeng forsamlingen til bunnen av det indre av distributøren.

4

Roter distributørens spindelen inntil kammen montering på bunnen av spindelen åpner punktene. Den cam montering ligger ved foten av spindelen og ligner en stor mutter som ellers ville sikre en bolt.
5

Sett bladsøker av riktig tykkelse mellom tuppen av punktene. Bruk en 0.017-tommers (0,43 mm) sporvidde dersom justere poeng på standard 390 eller 0.021 tommer (0,53 mm) sporvidde dersom justere punktene på høy ytelse 390 fra 1969.
6

Juster poeng til sin rette justering ved å flytte bunnen av hver punktets forsamlingen med en skrutrekker. Monteringen er riktig justert når bladsøker ligger tett mellom punktene.
7

Stram de to metall skruer som fester poeng forsamlingen til bunnen av distributøren.
8

Trykk rotoren arm på distributørens spindelen.
9

Nedre distributør cap på distributør og trykk cap to klipp på hetten for å feste den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102172.html

Previous:
Next:

Tune Ups