Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Ordne Spark Plug Wires på en VW Jetta

tennplugg ledninger gi et koblingspunkt mellom tennpluggen og distributør cap i en forbrenningsmotor. Innkommende strøm buer over tennpluggen og deretter reiser opp tennplugg ledninger til distributøren cap hvor det sender signaler til antenne drivstoffdamp som gir strøm til motoren. Arrangementet av tennplugg ledninger er svært viktig fordi hver enkelt forteller hvilke topplokk å skyte på et bestemt tidspunkt. Du trenger:
VW erstatning tennplugg ledninger
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og ta ut peilepinnen og legg den ut av måte. Finn luftinntak manifold cover og legge merke til at det er plassert under et trykk bolt som ligger bakover. Det er bare klikket inn på sidene, så dra forsiktig opp fra fronten av luft-inntak manifold dekselet til det spretter løs og trekk fremover slik at det frigjør fra trykket bolt.
2

Se under der air-inntaksmanifold dekselet var og legger merke til tennplugg ledninger. Avhengig av året og motor størrelsen på Jetta, kan de bli arrangert en litt annerledes, men de kan alle endres på samme måte.
3

Finn distributør cap som er en sirkulær "cap-like" motor del som alle tennplugg ledninger går til, og ligger rett under der luften-inntaksmanifold var. Hver tennplugg ledning er nummerert og svarer til en bestemt sylinder hode som den sender strøm til. Kabelendene som kobles til distributøren cap er buet og endene som kobles til motoren er rette.
4

Ordne tennplugg ledninger en av gangen, slik at nummereringen ikke komme ut av rekkefølge. Ledningene er sneppes på tennpluggene som er strammet inn i motorblokken. Den første topplokk vil ha den lengste tennpluggen, slik at man begynner med først. Ta godt tak i ledningen nærmest høykant, eller nærmest motorblokk og dra utover. Det bør pop rett utenfor men hvis det ikke skjer, forsiktig tak i enden med en tang og dra utover.
5

Spore løs tennplugg ledning tilbake til distributøren cap. Du vil merke at det er holdt på med snap seletøy som holder dem arrangert på plass. Å løsne ledningene fra sele, bare trekke ledningene og de vil komme rett ut. Når på distributør cap, bør du holde den kurvede enden av ledningen og trekk for å fjerne det.
6

Ordne nye ledninger på samme måte. Skyv den buede enden av ledningen tilbake på fordeleren cap. Mat tråden tilbake til topplokket ved å klikke det på selen og deretter tilbake på tennpluggen som er innenfor motorblokken.
7

Avhengig av hvor mange sylindere din VW Jetta har, kan du har flere ledninger å arrangere. I så fall gjentar du trinn 4, 5 og 6.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102577.html

Previous:
Next:

Tune Ups