Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hva er en gnisttester?

En gnist tester er en enhet som brukes for å teste om tenningen i bilen fungerer. Nærmere bestemt er det brukt til å teste tennplugg ledninger for å se om de sender riktig kostnad til tennpluggene seg for å starte motoren. Dette er en enkel metode for å diagnostisere kilden til eventuelle problemer i tenningssystemet. Utseende

En gnist tester er ofte ligner på en tennplugg. Den viktigste forskjellen er at en gnisttester er utstyrt med en metall-klips som er enten i enden av testeren eller på en ledning som strekker seg ut av testeren. Testeren har også som regel en lengre, tubelike form og er lysere i fargen.
Installasjon

En gnist tester kobles til en tennplugg ledning mye som en vanlig tennplugg . I dette tilfellet, imidlertid, er testeren installert på ledningen, mens ledningen er vanligvis koblet til tennpluggen etter installasjon av pluggen i motoren. Slik kobler du en gnist tester, fjerne ledningen fra motoren (fatte det ved oppstart) og sett deretter tester i bagasjerommet.
Grunnstøting

Når gnisttester er koblet til tennpluggen, må det være jordet. Testeren metallklipsen kobles til et metall bakken for å bidra til å generere den gnisten som den skal. Noe metall del av bilen vil gjøre, selv om et sted som er synlig mens du sitter i førersetet er nødvendig.
Operation

Når testeren er korrekt installert i tennplugg ledning og jordet til et metall bakken, sveiv motoren med tenningsnøkkelen og se etter en gnist til å vises på tester. En sterk, blå gnist er det du ønsker å se.
Resultater
p Hvis ingen gnist eller en svak, gulaktig man ser på tester når spy motoren, tennpluggledningen er sannsynligvis dårlig og må byttes ut. Hvis en sterk, blå gnist vises, er ledningen god og eventuelle problemer blir forårsaket av tennpluggen eller en annen del av tenningssystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102331.html

Previous:
Next:

Tune Ups