Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endrer jeg gnist plugger på en 1995 Toyota Corolla?

Endre tennplugger er en del av rutinemessig vedlikehold på alle typer kjøretøy. En Toyota Corolla, og mange andre biler med firesylindrede motorer, kan typisk kjøre litt lengre enn big block motorer før du trenger å bytte tennplugger. Som en tommelfingerregel bør alle biler har tennplugg vedlikehold utføres etter ca 30.000 til 40.000 miles. Hvis tennpluggene bli korrodert rundt elektroden, kan motoren bli tent, eller ikke starte i det hele tatt. Endre tennplugger på en 1995 Toyota Corolla er en grunnleggende vedlikehold oppgave, og kan utføres på mindre enn en time med riktig verktøy. Du trenger
Tennpluggnøkkel
4 nye tennplugger
Kan av komprimert luft
Vis flere instruksjoner
en

Vent til motoren avkjøles ned i minst en time før du bytter tennplugger. Dette vil sikre at du ikke vil brenne deg selv i løpet av prosessen.
2

Finn de fire tennplugg ledninger som vil være i en rett linje som stikker utover fra toppen av motorblokken. Tennpluggene sitter under disse individuelle ledninger i fire individuelle sylindere. Koble de fire tennplugg ledninger fra tennpluggene - en av gangen - ved å gripe tak i pære-formet enden av ledningen, deretter vrikke og dra av sakte
3

Sett inn. tennpluggen skiftenøkkel inn i sylinderen og sete fastnøkkelen på mutteren av tennpluggen. Slå frem og tilbake sakte til pluggen løsner, og deretter fortsette å dreie mot klokken for å helt løsne tennplugg. Gjenta for de resterende pluggene.
4

Bruk en boks med trykkluft til å blåse ut sylindrene før fullstendig fjerning av tennplugger. Smuss kan være til stede på bunnen av sylindrene, og kan falle i motoren din. Når du har ryddet sylindere av rusk, fjerne tennpluggene.
5

Sett inn de nye tennplugger inn i sylinderen, og deretter bruke tennpluggnøkkel å stramme dem ned ved å dreie med urviseren. Erstatte ledningene ved å trykke på pære ender på den utstikkende plug ender godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102299.html

Previous:
Next:

Tune Ups