Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre pluggene på en 2000 Buick Regal

The tennplugger i din Buick Regal vil til slutt gå ut, og når de begynner å slites ned, vil du begynne å legge merke til ytelsesproblemer med motoren din. Vanligvis vil erstatte pluggene øke gass kjørelengde og forbedre utslipp, noe som gjør det en vinn-vinn-situasjon. Selv om noen av pluggene kan være vanskelig å få tilgang, og erstatte dem én om gangen er lett å gjøre hvis du tar det en sylinder av gangen. Du trenger
3/8-inch skralle, forlengelse og universalledd
Spark plug socket
Replacement tennplugger
Spark plug gapping verktøyet
Vis flere instruksjoner

en

Åpne panseret og finn tennplugg ledninger. Det er tre på hver side av V-6 motor, og du kan finne dem ved å se etter tennplugg ledninger som fører inn i motoren rundt eksosmanifolden. Fjern en av tennplugg ledninger ved å holde i selve bunnen av pluggen wire, og vri den ut mens du trekker.
2

Fjern tennpluggen fra motoren ved bruk av skralle, utvidelse og gnist stikkontakt. Avhengig av hvilken tennplugg du prøver å fjerne, kan du bruke den universelle felles mellom forlengelsen og Plugghetter.
3

Bruk tennpluggen gapping verktøy for å gap tennpluggen til de spesifikasjonene som er oppført i instruksjonsboken. Deretter installere pluggen i motoren ved bruk av skralle, extension, tennplugg kontakten og, om nødvendig, den universelle felles.
4

Skyv tennplugg ledningen til tennpluggen. Det bør gjøre en smellende lyd når det klikker på plass, noe som indikerer at Plug and-ledningen er koblet til.
5

Fortsett å fjerne og erstatte tennplugger, arbeider en plugg om gangen for å holde ting enkelt, og så ingenting blir forvirret eller krysset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102329.html

Previous:
Next:

Tune Ups