Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tid en 302 motor

Ford 302 forbrenningsmotor er også kjent som Ford Windsor motor. Den ble produsert 1968-1973, og ble installert i ulike Ford-biler som Mustang, Bronco og F100. Tenningen timing bestemmer når en gnist vil skje i V8-motoren til å starte den opp. Du bør vanligvis sjekke tenningen timing av 302 motoren for å holde tritt med vedlikehold behovene til den klassiske motor. Ford setter tenning timing til seks grader før øvre dødpunkt. Du kan endre tenning timing eller la det bli med seks grader, men vær forsiktig så du ikke skader motoren når du foretar justeringer. Du trenger
Timing lys
Wrench satt
Hjulklosser
Assistant
Vis flere instruksjoner
Innstill Tenningsinnstilling
en

Start motoren. Slå av alle tilbehør og utstyr.
2

Blokker hjulene av bilen, sette giret i nøytral og kople inn nødbremsen.
3

Gradvis bringe motoren til en inaktiv hastighet på 600 rpm hvis du har en automatisk girkasse, eller 800 rpm hvis du har en manuell girkasse. Engasjere tomgang magnetventil hvis bilen har en.
4

ut av bilen med nødbremsen fortsatt fullt ut engasjert og åpne panseret. Har en assistent sitte i førersetet og opprettholde nødvendig motorturtall hvis nødvendig.
5

Koble timing lys til bilbatteriet ved å plassere den røde klippet på plusspolen først og deretter plassere den svarte klipp på det negative terminalen. Koble timing lys til den viktigste veivakselen skivene og Number One tennpluggen.
6

Shine timingen lys på timing merker på skivene og motor. Sjekk hvor timing merket på skivene faller. Seks grader er fabrikken anbefaling. Fjern timing lys og tilbakestille motoren til normal rpm hvis du er fornøyd med dagens tenning timing. Hvis du ikke er det, gå videre til neste trinn.
7

Finn distributør lock-down bolt, bør det være på bunnen av fordelingsskap. Løsne bolt med en skiftenøkkel, og koble vakuumslangen fra fordelingsskap.
8

Roter distributør for hånd for å justere den til den ideelle timing. Ikke avviker for langt fra fabrikken anbefaling av seks grader BTDC.
9

Stram distributør lock-down bolt og koble sugeslangen inn i fordelingsskap. Fjern timing lys fra skivene, tennplugg og batteri. Fjern bremseklosser og slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102221.html

Previous:
Next:

Tune Ups